UUSIMMAT

Thermalright esitteli Turbo Right 240 C ja Turbo Right 360 C -AIO-vesijäähdytysjärjestelmät

21.06.2019 09:34 | Muropaketin toimitus

Perinteiset ilmajäähdytteiset prosessoricoolerit saivat rinnalleen AIO-vesijäähdytysjärjestelmät, joissa sekä blokin pohja että jäähdytin ovat kuparia.

Thermalright teki kaikessa hiljaisuudessa uuden aluevaltauksen. Ilmajäähdytteisistä prosessoricoolereista tuttuvalmistaja loikkasi AIO-vesijäähdytysjärjestelmiin.

Uutuusmallisto kattaa Turbo Right 240 C– ja Turbo Right 360 C -mallit. Vesijäähdytysjärjestelmät poikkeavat useimmista markkinoilla olevista jo siinä, että blokin pohja ja jäähdytin ovat molemmat kuparia. Lisäksi järjestelmä ei ole suljettu, vaan siihen pystyy tarvittaessa lisäämään nestettä. Järjestelmien mukana toimitetaan sadan millilitran nestepullo täydennystä varten.

Pumppuyksikön päällä on virtauksen ilmaisin, joka on tuttu muun muassa Enermaxin vesijäähdytysjärjestelmistä. Lisäksi virtausindikaattorin yhteydessä on RGB-led-valaistus.

Kuten nimet antavat ymmärtää, Turbo Right 240 C luottaa 240 millimetrin jäähdyttimeen. Turbo Right 360 C on varustettu 360 millimetrin jäähdyttimellä.

Järjestelmien mukana toimitetaan koosta riippuen kaksi tai kolme PWM-ohjattua TY-121BP -tuuletinta. Kierrosalueeksi ilmoitetaan 600 – 1800 RPM. Parhaillaan tuuletin saavuttaa 77,28 CFM:n ilmavirtauksen. Staattisen paineen arvo kohoaa korkeimmillaan 2,72 mm/H2O tasolle. Melutason kerrotaan liikkuvan 19 – 25 desibelin välillä.

Järjestelmät tukevat Intelin leirissä kaikkia prosessorikantoja LGA775-kannasta aina LGA2066-kantaan saakka. AMD:n osalta tuki kattaa ainoastaan AM4-kannan.

Vaikka AIO-vesijäähdytysjärjestelmät esiteltiin jo jonkin aikaa sitten, toistaiseksi saatavilla ei ole tarkempaa tietoa hinnoittelusta tai saatavuudesta.