UUSIMMAT

Thermaltake esitteli aaltoilevan View 23 Tempered Glass ARGB Edition -miditornikotelon

12.12.2018 13:35 | Muropaketin toimitus | 1

View 23 Tempered Glass ARGB Edition -kotelon vahvuuksiksi mainitaan ulkonäkö ja jäähdytysvalmiudet. Nykysuuntausten mukaisesti vasen kylki on karkaistua lasia.

Thermaltaken näyttävästi valaistujen koteloiden mallisto kasvaa uudella View 23 Tempered Glass ARGB Edition -miditornikotelolla. Kotelon erikoisuutena on sen etupaneelin aaltomainen muotoilu.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 466 x 203 x 441 mm. Kotelo sallii asennettavaksi suurimmillaan ATX-kokoisen ja pienimmillään Mini-ITX -kokoisen emolevyn, ja myös mATX on tuettuna. Etupaneelin taakse on sijoitettu kolme esiasennettua RGB-led-valaistua tuuletinta valaisemaan kokoonpanoa ja lähiympäristöä.

Prosessoricoolerin korkeusrajoitukseksi on asetettu 170 millimetriä. Jos kotelon oikeaan kylkeen ei asenna jäähdytintä, näytönohjaimen suurin sallittu pituus on 366 millimetriä. Jäähdyttimen ollessa asennettuna, pituusrajoitus on 260 millimetriä. Vesijäähdytystä varten etupaanelista löytyy kiinnitysmahdollisuus 360 millimetrin jäähdyttimelle. Oikeaan kylkeen pystyy asentamaan maksimissaan 240-millimetrisen jäähdyttimen.

Massamuisteja varten kotelosta löytyy kiintolevykehikko, johon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä tai 2,5 tuuman asemaa. Lisäksi 2,5 tuuman levyille on varattuna kaksi asennuspaikkaa.

Kotelosta löytyy sisäänrakennettu ohjainpiiri, jonka avulla esiasennettuja RGB-led-tuulettimia pystyy hallinnoimaan I/O-paneelista löytyvällä näppäimellä. Ohjaimen voi liittää myös emolevyyn, jolloin valaistusta pystyy hallitsemaan emolevyn valmistajan hallintaohjelmalla. Tuettuna ovat MSI:n, Asuksen, Gigabyten ja Asrockin emolevyt.

I/O-paneelista löytyy RGB-näppäimen lisäksi kaksi USB 3.0 -liitäntää ja HD Audio -liitännät.

Thermaltake ei ole vielä vahvistanut View 23 Tempered Glass ARGB Edition -miditornikotelon hinnoittelua tai saatavuutta.

Keskustelu

Aaltoileva RGB.. LOL luulis että tosiaan RGB on implementoittu aaltoilevaan muotoon eikä vaan paneeli muotoiltu ja 3 tavanomaista RGB tuuletinta keskelle.. pff

Muropaketin uusimmat