Thermaltake esitteli eSPORTS Ventus X Smart -pelihiiren

21.04.2017 14:53 | Muropaketin toimitus | 62 | 1

Thermaltake esitteli uuden pelaajille suunnatun eSPORTS Ventus X Smart -pelihiirensä. Oikeakätisille muotoillun hiiren eSport-juju piilee siinä, että halutessaan kaiken hiirellä muodostetun datan voi tallentaa pilveen. Hiiressä on myös sisäänrakennettu Bluetooth, joten hiiren dataa voi käydä tarkastelemassa myös mobiililaitteilla.

Hiiressä on 10000 DPI:n Avago 9500 -lasersensori. Lisäksi hiiri on varustettu ARM:n valmistamalla 32-bittisellä mikro-ohjaimella, jonka myötä myös makrot ovat mahdollisia. Hiiren painikkeissa käytetään Omronin kytkimiä, joille lupaillaan 20 miljoonan painalluksen ikää.

Painikkeita hiiressä on yhteensä kuusi. Hiiren kumpikin kylki on päällystetty pitoa lisäävällä materiaalilla. Hiiren selkäpuolella on hunajakennomaiset aukot, joiden funktiona on pitää viileänä niin pelaajan käsi kuin hiirikin. Mukana toimitetaan myös kolme 4,5 gramman lisäpainoa, jotka voi asentaa hiiren pohjaan. Aikaansa seuraten hiiri on myös varustettu punaisilla LED-valoilla.

Saatavuutta ei ole toistaiseksi vahvistettu. Valmistajan suositushinta on 49,99 dollaria. Euroopassa hinta todennäköisesti kohoaa 60-70 euron luokkaan.