UUSIMMAT

Thermaltake esitteli H550 TG ARGB -miditornikotelon

25.11.2019 18:22 | Muropaketin toimitus

Uuden Thermaltake H550 TG ARGB -kotelon tärkeimmäksi ominaisuudeksi nostetaan sen ulkonäkö. Kotelossa on esiasennettuna ARGB-led-nauha sekä ARGB-led-valaistu tuuletin.

Thermaltaken H-sarja täydentyy uudella H550 TG ARGB -miditornikotelolla. Sarjalle ominainen etupaneelin led-nauha löytyy myös tästä mallista.

Etupaneelissa on tehty pientä irtiottoa valmistajan muihin malleihin, sillä etupaneeli on melkein kokonaan harjattua alumiinia. Vasen kylki on kotelon nimensä mukaisesti karkaistua lasia.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 441 x 225 x 472 millimetriä. Kotelosta löytyy asennuspaikat ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyille. Ulkomittojen puitteissa prosessoricoolerin korkeusrajoitus on 165 millimetriä ja näytönohjaimen pituusrajoitus on 300 millimetriä.

Kotelosta löytyy kaksi kiintolevykehikkoa, joihin saa asennettua joko 3,5 tai 2,5 tuuman asemat. Lisäksi pienempiä 2,5 tuuman asemia varten on kaksi ylimääräistä asennuspaikkaa.

Kotelon näyttävyydestä huolehtii esiasennettu ARGB-led-nauha ja ARGB-led-valaistu 120 millimetrin tuuletin, joka on esiasennettu kotelon takapaneeliin. Valaistusta voi hallinnoida mahdollisuuksien mukaan ohjelmallisesti tai I/O-paneelista löytyvällä näppäimellä. Näppäintä käyttäessä valaisutehosteen saa valikoida seitsemästä esiohjelmoidusta valaisutehosteesta.

Thermaltake H550 TG ARGB -miditornikotelon hinnoittelua tai saatavuutta ei ole toistaiseksi paljastettu. Sarjan muiden mallien hinnoittelusta päätellen, uutuuden hinta asettunee noin sadan euron maastoon.