Thermaltake esitteli View 32 Tempered Glass RGB Edition -miditornikotelon

15.05.2018 18:58 | Muropaketin toimitus

Thermaltaken uuden View-sarjan jäsenen pääroolissa on karkaistu lasi ja RGB LED -valaistus. Näyttävyyden hintana on kompromissit massamuistipaikkojen määrässä.

Thermaltaken uusi  View 32 Tempered Glass RGB Edition -miditornikotelo muistuttaa vahvasti sisarmallia View 31 Tempered Glass RGB Edition -koteloa. Uudessa versiossa myös kattopaneeli on karkaistua lasia, joka epäilemättä heijastuu ilmankierron toimivuuteen. Thermaltake on lisännyt kylkipaneeleihin myös saranat.

Kotelossa on kiinnityspaikat ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyille. Massamuistipaikoista on kuitenkin jouduttu hieman tinkimään. Kotelo tarjoaa kiinnityspaikat kahdelle 2,5 tuuman asemalle. Kiintolevykelkkoja on varattu 3,5 tuuman kiintolevyille kaksi kappaletta, ja niihin saa halutessaan kiinnitettyä yhden 2,5 tuuman aseman.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 480 x 227 x 524 millimetriä. Kotelo asettaa näytönohjaimen pituusrajoitukseksi 400 millimetriä. Prosessoricooleri voi korkeimmillaan olla 160 millimetriä.

Kotelon mukana toimitetaan kolme 120 millimetrin Riing LED RGB -tuuletinta. Tuulettimista kaksi on esiasennettuna etupaneeliin ja kolmas takapaneeliin. Kotelon I/O-paneelissa on erillinen näppäin tuuletinten valaistuksen säätämiseen. Säätimen lisäsi I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja HD Audio -liitännät.

View 32 Tempered Glass RGB Edition -miditornikotelot tulevat saataville välittömästi. Thermaltake ei ole kuitenkaan vahvistanut kotelon hinnoittelua. Oletettavasti kotelo asettuu 100-150 euron maastoon.