UUSIMMAT

Thermaltake julkaisi A700 Aluminum Tempered Glass Edition -täystornikotelon

28.08.2019 16:14 | Muropaketin toimitus

Ulkonäöltään hillittyyn A700 Aluminum Tempered Glass Edition -täystornikoteloon mahtuu reilusti tuulettimia huolehtimaan ilmankierrosta. Massamuisteillekin on varattu tilaa varsin reilusti.

Thermaltaken kookkaampien koteloiden mallisto vahvistui A700 Aluminum Tempered Glass Edition -täystornikotelolla. Ulkonäöltään uutuus muistuttaa paljolti pienempää sisarmallia, A500 Aluminum Tempered Glass Edition -miditornikoteloa. Selkein muuttuja on tietenkin koko.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 582 x 294 x 596 millimetriä. Painoa kotelolla yksinään on 20,05 kg. Koteloon on mahdollista rakentaa kokoonpano E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn ympärille.

Prosessoricoolerille on määritetty 200 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimen maksimipituus ilman kiintolevykehikkoa on 410 millimetriä. Mikäli kiintolevykehikko on paikallaan, on pituusrajoitus 310 millimetriä.

Näkyvillä olevaan kiintolevykehikkoon pystyy asentamaan neljä 2,5 tuuman asemaa tai 3,5 tuuman kiintolevyä. Lisäksi emolevyn takaa löytyy paikat kuudelle 2,5 tuuman asemalle tai kolmelle 3,5 tuuman kiintolevylle.

Jäähdytykselle tilaa on parhaiten etu- ja kattopaneelissa. Niihin kumpaankin saa suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen. Lisäksi 360 millimetrin jäähdyttimen voi asentaa kotelon oikeaan kylkeen.

Kotelon kattopaneelin puolelta löytyvästä I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää, yksi USB Type-C -liitäntä ja HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

A700 Aluminum Tempered Glass Edition -täystornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Ensimmäisenä kotelon on saatavilla Thermaltaken omasta verkkokaupasta. Verolliseksi suositushinnaksi on asetettu 350 dollaria, joka on euroiksi muutettuna noin 316 euroa.