UUSIMMAT

Thermaltake julkaisi Core P90 Tempered Glass Edition -avokotelon

01.12.2017 15:33 | Muropaketin toimitus

Thermaltake laajentaa Core-sarjaansa P90 Tempered Glass Edition -avokotelolla. Kotelossa komponentit sijoitetaan yhdelle kyljelle ja jäähdytys toiselle.

Valmistajan uusin kotelomalli jatkaa ennestään Thermaltaken laajaa avokoteloiden tarjontaa. Kotelon muotoilu sallii kotelon seisovan pystyssä jaloillaan tai vaihtoehtoisesti kyljellään. Seinäkiinnityskin on mahdollinen.

Komponenteista valtaosa sijoitetaan vasemmalle kyljelle ja oikea kylki on pyhitetty vesijäähdytysjärjestelmille sekä SSD-asemille. Virtakaapeleiden läpivienti tapahtuu suljetun osan sisällä. Kotelo sallii näytönohjaimen sekä virtalähteen pystyasennuksen.

SSD-asemille kotelosta löytyy jopa seitsemän paikkaa. Saman määrän saa asennettua myös perinteisiä 3,5 tuuman kiintolevyjä. Asemien määrä putoaa, jos koteloon asentaa vesijäähdytyksen suurella jäähdyttimellä. Suojana toimivat karkaistut lasit asettavat rajoituksensa näytönohjaimen pituudelle ja prosessorijäähdyttimen korkeudelle. Suurin sallittu näytönohjaimen pituus on 320 millimetriä ja prosessorijäähdyttimen maksimikorkeus on 180 millimetriä.

Core P90 Tempered Glass Edition -koteloiden toimitukset alkavat lähiaikoina. Valmistajan omassa verkkokaupassa kotelo on ennakkotilattavissa 180 dollarin hintaan. Euroopassa hinnat nousevat alustavien tietojen mukaan 200 euron tasolle.