Uusimmat

Thermaltake julkaisi kerralla peräti viisi uutta miditornikoteloa

15.09.2018 09:14 Muropaketin toimitus

Thermaltaken kotelovyörytys sisältää Versa J22 TG, J23 TG, J24 TG- ja J25 TG -mallit. Julkaisun viidentenä kotelona toimii V200 TG. Jokaisesta mallista saataville tulee TG-versio ja TG RGB -versio.

Kun kotelot eivät tarjoile mitään erityistä uutta, voidaan niitä esitellä kerralla vaikka viisi kappaletta. Tämän todisti Thermaltake tuoreimmalla kotelojulkaisullaan.

Julkaisu käsittää neljä uutta koteloa Versa J -sarjaan ja yhden V200-sarjaan. Versa J -sarjassa koteloiden keskinäiset erot ovat pieniä. Selkein eroavaisuus on etupaneelin toteutus, joka vaihtelee kotelokohtaisesti. Kaikkia koteloita kuitenkin yhdistää karkaistua lasia oleva vasen kylkipaneeli.

Versa J22 TG ja Versa J23 TG ovat ulkomittojensa puolesta identtisiä. Selkein ero on J22 TG -mallin etupaneelista löytyvät 5,25 tuuman paikka optiselle asemalle. Versa J24 TG– ja Versa J25 TG -koteloiden välillä on eroa koossa, mutta se jää vähäiseksi. Selkein erottava tekijä onkin etupaneeli. Versa J24 TG -kotelossa ilmankierto on todennäköisesti parempi melkein etupaneelin kattavan ritilän ansiosta. Versa J25 TG -kotelossa ilmanottoaukot ovat ohuet kaistaleet reunoilla.

V200 TG kulkee omia polkujaan. Kotelon etupaneeli on tummaksi sävytettyä akryyliä. Etupaneeliin jää vain vähän tilaa ilmankierrolle, mutta silti sen taakse on mahdollista asentaa kolme tuuletinta tai 280 millimetrin jäähdytin tuulettimien kera.

Thermaltaken mukaan kaikkien kotelomallien toimitukset ovat jo alkaneet. Jokaisesta mallista tulee saataville myös RGB-led-valaistuilla tuulettimilla varustettu RGB-malli. Koteloiden hinnat liikkuvat 60 – 80 euron maastossa.

Muropaketin uusimmat