UUSIMMAT

Thermaltake julkaisi Level 20 GT- ja Level 20 GT RGB Plus Edition -täystornikotelot

21.08.2018 11:09 | Muropaketin toimitus

Thermaltaken uudet Level 20 GT -täystornikotelot luopuvat sarjalle tunnusomaisista kammioista. Kotelon sisätila on yhtenäinen kokonaisuus. Karkaistua lasia riittää kotelon molemmille kyljille sekä etu- ja kattopaneeliin.

Thermaltaken Level 20 -sarja kasvaa kahdella uudella mallilla. Uudet kotelot ovat Level 20 GT ja Level 20 GT RGB Plus Edition. Jälkimmäisen mukana toimitetaan kolme RGB led -valaistua tuuletinta. Muita eroavaisuuksia mallien välillä ei ole.

Uudet kotelot luopuvat sarjalle tunnusomaisista kammioista. Sarjan aiemmin julkaistussa koteloissa emolevylle, virtalähteelle ja massamuisteille oli varattuna omat kammiot. Kammiot olivat käytössä vielä esimerkiksi aiemmin tänä vuonna julkaistussa Level 20 -kotelossa.

Koteloiden ulkomitat ovat 580 x 294 x 592 millimetriä. Kokonsa ansiosta koteloon mahtuu E-ATX -kokoinen emolevy, mutta myös pienemmät. Halutessaan koteloon voi kasata Mini-ITX -kokoonpanon. Kotelosta löytyy kiintolevykehikko, johon saa mahtumaan neljä 3,5 tuuman kiintolevyä. Samoille paikoille voi kiinnittää myös 2,5 tuuman asemat. Emolevyn takaa löytyy kiinnityspaikat kuudelle 2,5 tuuman asemalle tai vaihtoehtoisesti kolmelle 3,5 tuuman asemalle.

Kotelon yhtenä erikoisuutena on sen käännettävä lisäkorttipaikkakehikko. Ominaisuus sallii kahden näytönohjaimen samanaikaisen pystyasennuksen. Mukana toimitettavista Riser-kaapeleista ei ole mainintaa, joten ne joutuu hankkimaan erillisenä. Suuren koon ja lasipaneeleiden ansiosta kotelon paino kohoaa 19,1 kilogrammaan.

Kotelon asettama korkeusrajoitus prosessoricoolerille on 200 millimetriä. Näytönohjaimelle pituusrajoitus on 310 millimetriä, mikäli kiintolevykehikot ovat paikoillaan. Ilman kehikkoa pituusrajoitus on 410 millimetriä. Level 20 GT RGB Plus Edition -kotelon mukana toimitetaan kaksi 200 millimetrin Riing Plus RGB -tuuletinta, jotka ovat esiasennettuna etupaneeliin. Takapaneelista löytyy yksi 140 millimetrin Riing Plus RGB -tuuletin. Level 20 GT -kotelon mukana toimitetaan vain yksi 140 millimetrin Riing 14 LED Blue -tuuletin.

Level 20 GT ja Level 20 GT RGB Plus Edition -koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Ensimmäisenä kotelot ovat saatavilla Thermaltaken oman verkkokaupan kautta. Kevyemmin varustellun Level 20 GT -kotelon hinta on 210 euroa. Level 20 GT RGB Plus Edition -kotelon hinta nousee 320 euroon.