UUSIMMAT

Thermaltake julkaisi Level 20 XT -kuutiokotelon

29.08.2018 16:53 | Muropaketin toimitus

Suurikokoisen Level 20 XT -kuutiokotelon kylkien, katon ja etupaneelin materiaalina on karkaistu lasi. Vesijäähdytyksen suhteen ei ole tingitty, sillä koteloon saa mahtumaan peräti kolmeen eri kohtaan 480 millimetrin jäähdyttimen.

Thermaltake laajentaa entisestään Level 20 -sarjaansa. Tuorein tuttavuus on Level 20 XT, joka on malliltaan kuutiokotelo. Ulkonäöltään kotelon tunnistaa tuoreiden Level 20 –koteloiden sisarmalliksi etupaneelin alumiinisista pyöristetyistä kulmista ja runsaasta karkaistun lasin käytöstä.

Level 20 XT -kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 515 x 394 x 623 millimetriä. Painoa kotelolla yksinään on 20,4 kg. Kotelosta löytyy tilaa E-ATX-emolevylle ja kiinnityspaikat myös pienemmille emolevyille aina Mini-ITX-kokoon  saakka. Suuren koon ansiosta prosessoricoolerin korkeusrajoitus on 250 millimetriä. Näytönohjaimen pituusrajoitus on pienimmillään 400 millimetriä. Ilman kiintolevykehikkoja tilaa näytönohjaimelle on 590 millimetriä.

Massamuisteja varten kotelosta löytyy kaksi kiintolevykehikkoa, joihin saa mahtumaan kumpaankin kolme 3,5 tuuman kiintolevyä, eli yhteensä kuusi. Kehikosta löytyy kiinnityspaikat myös 2,5-tuumaisille asemille. Emolevyn taakse on sijoitettu kiinnityspaikat kahdelle 2,5 tuuman asemalle. Halutessaan kaksi 2,5 tuuman asemaa voi korvata yhdellä 3,5 tuuman kiintolevyllä.

Vesijäähdytystä silmällä pitäen tilaa on runsaasti. Massiivisen 480 millimetrin jäähdyttimen saa sijoitettua kattoon, kylkeen tai pohjaan. Etupaneeliin saa mahtumaan suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen. Jäähdyttimien sijaan kotelo vetää vastaavan määrän tuulettimia.

Level 20 XT –kuutiokoteloiden toimitukset ovat jo alkaneet. Suomessa kotelon hinta liikkuu 220 euron maastossa.