Uusimmat

Thermaltake julkaisi RIING Pro RGB 7.1- ja Shock XT 7.1 -pelikuulokkeet

17.01.2020 10:22 Muropaketin toimitus

Thermaltaken uudet pelikuulokkeet tarjoavat virtuaaliset tilaääniratkaisut.

RIING Pro RGB 7.1 -kuulokkeissa on halkaisijaltaan 50 millimetrin kuuloke-elementit ja virtuaalinen 7.1-kanavainen tilaääni. Kuulokkeihin on sisäänrakennettu ESS ES9018-DAC ja SABRE9601K-kuulokevahvistin.

Virtuaalisen tilaäänen tuottaa kuulokkeiden kaapelissa oleva erillinen vahvistin. Taajuusvaste on 20 hertsistä 20 kilohertsiin. RGB-valaistus on luonnollisesti mahdollista synkronoida muiden Thermaltaken laitteiden ja Razer Chromaa tukevien laitteiden kanssa.

Shock XT 7.1 -kuulokkeissa on niin ikään 50 millimetrin kuuloke-elementit ja virtuaalinen 7.1-kanavainen tilaäänitoisto. Taajuusvaste on myöskin RIING-mallin kanssa samainen 20–20000 hertsiä. Kuulokkeiden kaapelista löytyy erilaisia äänen säätöjä tarjoava ohjain, joka myös tuottaa virtuaalisen tilaäänen. Kuulokkeiden mainitaan tukevan PC:tä, mobiililaitteita ja pelikonsoleita, joten käytössä on todennäköisesti 3,5 millimetrin liitäntä. Kuulokkeista tulee Shock XT -versio ilman virtuaalista tilaäänitoteutusta.

Thermaltake ei maininnut kumpienkaan kuulokkeiden hintaa, mutta kertoi ilmestymisajaksi kuluvan vuoden ensimmäisen neljänneksen.

Muropaketin uusimmat