Thermaltake julkaisi View 28 RGB Gull-Wing Window -kotelon

31.03.2017 14:22 | Muropaketin toimitus

Thermaltake täydentää miditornikoteloiden valikoimaansa View 28 RGB Gull-Wing Window -kotelolla. Poikkeuksellista kotelossa kylki-ikkuna, joka yltää tässä mallissa myös katon puolelle. Etupaneeli on läpikuultava, ja siihen integroitu RGB LED -valoin koristeltu suppilo.

Koteloon voi asentaa ATX-, Micro-ATX- tai mini-ITX-emolevyn. Kotelon suunnittelussa on haettu modulaarisuutta. Kiintolevykehikot voi asentaa tarpeen mukaan, ja modulaarisuudella on haettu tilaa myös vesijäähdytyksen vapaammalle toteutukselle. Koteloon saa mahtumaan enintään kuusi 2,5 tuuman asemaa. Kaksi paikoista tukee 3,5-tuumaisia asemia.

Kotelo sallii näytönohjaimen poikkeavan asennuksen, mutta se edellyttää erillisen riser-kaapelin käyttöä. Kotelo sallii maksimissaan 410 millimetrin pituisen näytönohjaimen asennuksen, kun etupaneeliin ei ole asennettu tuulettimia. Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 155 millimetriä.

Kotelon ulkomitat ovat 505 x 200 x 493 mm. Kotelo toimitetaan yhden esiasennetun 120 millimetrin tuulettimen kanssa. Kotelot tulevat myyntiin heti, ja eurooppalaiseksi hintatasoksi on määritetty 80-90 euroa.