UUSIMMAT

Thermaltakelta digitaalisesti ohjattavalla RGB-valaistuksella varustettu tuuletin jäähdytinkäyttöön

28.07.2016 14:39 | Juha Kokkonen

thermaltake-riing-rgb-radiator-1-280716

Thermaltake on laajentanut tuuletinvalikoimaansa uudella erityisesti jäähdyttimien kanssa käytettäväksi tarkoitetulla 120 mm mallilla, joka kantaa Riing LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition -mallinimihirviötä. Uutuusmallia koristaa Riing-malleille tyypillinen valorengas ja se on tarkoitettu käytettäväksi digitaalisen tuuletinhubin kaverina.

Tuulettimien ohjaus on toteutettu digittaalisen tuuletinhubin sekä ohjelmiston avulla. Yhteen tuuletinhubiin voi kytkeä kerrallaan kolme tuuletinta. Valaistusta ohjataan Riing RGB -ohjelmistolla, joka mahdollistaa jopa 16 tuuletinhubin ja 48 tuulettimen ohjaamisen. Ohjelmisto mahdollistaa valaistuksen kirkkauden ja värin valitsemisen, automaattiset valaistusefektit sekä tuulettimien pyörimisnopeuden säätämisen.

Nestelaakeroidussa tuulettimessa käytetään 11-lapaista roottorimuotoilua, jonka kerrotaan tuottavan jäähdytinkäyttöön sopivan voimakkaan ilmavirran. Tuulettimien nopeusalue alkaa 500 RPM:stä ja on rajoitettavissa joko 1000 tai 1400 RPM:ään. Maksimi-ilmavirraksi ilmoitetaan 48,8 CFM ja ilmanpaineeksi 1,113 mmH2O, joka ei jostain syystä ole kovinkaan kummoinen arvo tähän käyttötarkoitukseen. Malutaso on miniminopeudella 19,8 dBA ja maksiminopeudella 24,9 dBA. Kiinnityspisteissä käytetään värinöitä vaimentavia kumipehmusteita.

Riing 12 RGB Radiator Fan TT Premium Edition myydään kolmen kappaleen pakkauksissa yhdessä tuuletinhubin kanssa. Hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.