Thermaltakelta edullinen mekaaninen Poseidon Z -näppäimistö

06.02.2014 13:33 | Juha Kokkonen

Poseidon Z

Thermaltake on esitellyt Tt eSPORTS -pelibrändinsä alle uuden mekaanisen Poseidon Z -näppäimistön. Kyseessä on hintatietoisille kuluttajille suunnattu edullisempi versio myynnissä olevasta Poseidon-mallista pitkällä viiden vuoden takuulla.

Ehkäpä juuri edullisesta hinnoittelusta johtuen Thermaltake on päätynyt käyttämään kiinalaisen Kailhin PG1511-sarjan mekaanisia kytkimiä, jotka ovat käytännössä edullisempia kopioita suosituista saksalaisista Cherry MX -kytkimistä. Thermaltake kertoo tehneensä kytkimillä testejä kahden vuoden ajan ja on vakuuttunut valitsemiensa kytkimien kestävyydestä. Kytkinten kerrotaan kestävän 50 miljoonaa painallusta. Näppäimistö tulee saataville sinisellä sekä ruskealla kytkinvaihtoehdolla.

Poseidon Z:n näppäimistä löytyy sininen taustavalaistus, jonka kirkkaus on valittavissa neljästä eri vaihtoehdosta. Näppäimistö tukee 6-8 näppäimen KRO:ta ja pelisessioiden ajaksi Win-näppäin on kytkettävissä pois päältä. Ylärivin F1-F7-näppäimiin on sijoitettu myös Fn-näppäimen avulla operoitavat mediakontrollit.

Poseidon Z tulee myyntiin Yhdysvalloissa helmikuussa ja muilla markkinoilla hieman myöhemmin. Suositushinta näppäimistölle on 79,99 dollaria.

Tt eSPORTS -lehdistötiedote

Poseidon Z -tuotesivu