UUSIMMAT

Thermaltakelta tuuletettu X Comfort Air Gaming Chair -pelituoli

14.11.2017 15:25 | Muropaketin toimitus | 3

Thermaltaken uusin X Comfort Air Gaming Chair p-elituoli erottuu kilpailijoistaan aktiivisella jäähdytyksellä, jonka mahdollistavat istuinosaan sijoitetut tuulettimet.

Thermaltaken testauksen perusteella tuulettimet jäähdyttävät istuinta noin 0,6 – 1,5 celsiusastetta käytetystä asetuksesta riippuen. Asetustasoja on kolme. Tuulettimien melutasoksi ilmoitetaan yhdellä valittavissa olevista asetuksista 32 desibeliä, mutta valitettavasti Thermaltake ei kerro paljonko jäähdytystä kyseinen taso tarjoaa.

Tuolin muihin ominaisuuksiin kuuluu säädettävät selkä- ja niskatuet sekä alumiininen runko. Käsinojia on mahdollista säätää neljään eri suuntaan. Tekonahkapinnoite on suunniteltu päästämään tuulettimien ilma läpi parhaalla mahdollisella tavalla. Hintaa tuolilla on 500 dollaria (428 euroa), mutta toistaiseksi se ei ole vielä saatavilla.

Keskustelu

Toi sopiikin hyvin läskeille nörteille jotka pieree ja hikoilee tuoliinsa vaihtamatta koskaan kalsareita. Omat aromit propelleilla nokkaan jatkuvasti.

No tuleeko stöpseli seinään, vai akuillako toimii :rolleyes: Tai olisko sellainen spinneri tuuletin, jota pyöräytetään aina tarpeen vaatiessa :rolleyes:

Muropaketin uusimmat