Uusimmat

Tunnettu YouTubaaja huijasi kryptovaluuttojen avulla faneiltaan puoli miljoonaa dollaria – leveilee nyt uudella Teslalla

03.02.2022 17:25 Muropaketin toimitus

Tunnettu YouTubaaja Paul “Ice Poseidon” Denino on väitetysti huijannut faneiltaan noin 500 000 dollarin edestä rahaa kryptovaluuttahuijauksella.

Asiaa tutkineen Coffeezilla-nimisen YouTubaajan mukaan Ice Poseidon kehotti fanejaan investoimaan CxCoin-nimiseen kryptovaluuttaan. Kyseessä oli ”pump and dump” -sijoitushuijaus, sillä sen jälkeen kun kryptovaluutan kurssi ehti nousta tarpeeksi, Ice Poseidon myi oman valtavan omaisuutensa pois ja romahdutti pysyvästi koko CxCoinin arvon.

Huijauksen avulla Ice Poseidon tienasi noin 500 000 dollaria. Summasta noin 200 000 dollaria meni kryptovaluutan kehittämisessä auttaneille kehittäjille, samalla kun Ice Poseidon käveli ulos huijauksesta 300 000 dollaria taskussaan ja osti rahoilla uuden Teslan.

Ice Poseidon on myöntänyt tienanneensa CxCoinilla, mutta pitää kryptovaluuttaan rahoja upottaneita faneja syyllisenä kryptovaluutan arvon romahtamiseen, eikä hän aio palauttaa rahoja huijauksen uhreille.

LUE MYÖS: Sosiaalisen median huijarit varastivat viime vuonna uhreiltaan noin 770 miljoonaa dollaria