UUSIMMAT

Turtle Beach tuo pelikäyttöön tarkoitetut Battle Buds -nappikuulokkeet ja Recon 70 -pelikuulokkeet myyntiin Suomessa

20.03.2019 18:27 | Muropaketin toimitus

Turtle Beachin uutuusmalleista Battle Buds -pelikuulokkeet yhdistävät headseteistä tutun mikrofonin asettelun nappikuulokkeisiin. Irroitettavan mikrofonin lisäksi kuulokkeiden johdossa on nappikuulokkeille tavallisempi mikrofoni. Toinen uutuus eli Recon 70 -malli edustaa pelikuulokkeiden perusmallistoa.

Battle Buds -nappikuulokkeet yhdistetään nelinapaisella, 3,5 millimetrin stereoliitännällä. Johdossa on mikrofonin lisäksi näppäin mikrofonin mykistämiseen sekä äänenvoimakkuuden säädin. Mukana toimitetaan kolmet erikokoiset tulpat ja kolmet erikokoiset siivekkeet.

Kuulokkeissa on neodyymimagneetit, jotka ovat halkaisijaltaan kymmenen millimetriä. Kuulokkeiden taajuusvaste ulottuu 20 hertsistä 20 kilohertsiin. Kuulokkeet toimivat Xbox Onella, PS4:llä, Nintendo Switchillä ja tietokoneilla, kunhan tuki löytyy nelinapaiselle 3,5 millimetrin liitännälle.

Turtle Beach Recon 70 edustaa pelikuulokkeiden perinteistä luokkaa, eli siinä on yksisuuntainen mikrofoni ja halkaisijaltaan 40 millimetrin kuuloke-elementit. Kuulokkeiden taajuusvaste on 20 hertsin ja 20 kilohertsin välillä.

Mikrofonin voi mykistää ylös nostamalla. Kuulokkeiden johdosta löytyy nappikuulokkeiden tapaan painike mikrofonin mykistämiselle ja äänenvoimakkuuden säädin. Kuulokkeet on suunniteltu erityisesti pelikonsoleita varten, sillä ne käyttävät yhdistettyä nelinapaista 3,5 millimetrin liitäntää. Turtle Beach mainitsee tuen myös PC:lle, mutta ei kerro sisältyykö pakkaukseen adapteri erillisiä 3,5 millimetrin stereoliitäntöjä varten.

Battle Buds -nappikuulokkeiden suositushinta on 29,99 euroa ja Recon 70 -kuulokkeiden 34,99 euroa. Battle Budsit ovat heti tilattavissa valmistajan sivuilta ja Recon 70 -kuulokkeet tulevat saataville 1. päivä huhtikuuta.