Twitter-käyttäjä asensi GeForce RTX 3090 -näytönohjaimeen Crysis 3 -pelin

11.10.2020 11:53 | Muropaketin toimitus

RAM-asemia on voinut luoda ennenkin, mutta tällä kertaa eräs Twitter-käyttäjä teki hiukan erikoisemman sellaisen. Hän nimittäin asensi uutukaiseen Nvidia GeForce RTX 3090 -näytönohjaimeen räiskintäpelin.

Twitter-käyttäjä Strife212:n twiitti sai runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi asentaneensa GeForce RTX 3090 -näytönohjaimeen Crysis 3 -räiskintäpelin.

Käyttäjä onnistui tempussaan lataamalla sovelluksen nimeltään GPU Ram Drive. Sen avulla voi luoda RAM-aseman GeForce RTX 3090 -näytönohjaimen erittäin nopeaan, 24 gigatavun kapasiteetilla varustettuun VRAM-muistiin.

Strife212 varasi VRAM-muistista 15 gigatavun lohkon RAM-asemalleen. Sen jälkeen hän yksinkertaisesti asensi sille pelin Crysis 3. Hänen mukaansa peli latautui todella nopeasti ja myös pyöri hienosti 4K-asetuksella. Jäljelle jäänyt 9 gigatavua riitti hyvin pelin grafiikoiden käsittelyyn.

Vaikka tempaus oli hauska, TechSpot kertoi nopeiden NVMe SSD-asemien olevan samalla tasolla latausvauhdin suhteen. Julkaisu pohti samaan hengenvetoon, voisiko VRAM-muistille asentaa vaikkapa käyttöjärjestelmänkin.

Kerroimme aiemmin huippunopeasta NVMe SSD-asemasta.