UUSIMMAT

UL julkaisi päivityksen, joka lisää uusia ominaisuuksia 3DMark-tulostaululle

27.11.2020 11:51 | Muropaketin toimitus

Päivityksen myötä tulostaululla näytetään suoraan, miten tulos vertautuu samoilla komponenteilla varustettuihin kokoonpanoihin. Toinen päivitys on laskuri, joka kertoo tuloksen perusteella arvion siitä, millaisia FPS-lukemia tietyissä peleissä on odotettavissa.

UL:n tuore päivitys lisää 3DMark-tulostaululle kaksi uutta ominaisuutta, jotka ovat epäilemättä tervetulleita. Ensimmäinen päivityksistä koskee itse tulostaulua. Uuden ominaisuuden myötä käyttäjä näkee, miten oma kokoonpano vertautuu vastaavilla komponenteilla varustettuihin kokoonpanoihin. Tämä ominaisuus tulee käyttöön kaikille 3DMark-käyttäjille.

Toinen päivitys on saatavilla ainoastaan Advanced Edition- ja Professional Edition -lisenssien omistajille. Päivityksessä tulostaululle lisättiin ”Estimated game performance” -osio, joka kertoo 3DMark-tuloksen perusteella arvion siitä, millaista suorituskykyä tietyissä peleissä on odotettavissa. Arvion saa Battlefield V-, Apex Legends-, GTA V-, Fortnite- ja Red Dead Redemption 2 -peleistä. Valittavissa on joko 1080p- tai 1440p-resoluutio. Kaikissa tapauksissa pelin sisäiset kuvanlaatuasetukset ovat korkeimmat mahdolliset, mutta ilman säteenseurantaa.

UL julkaisi erillisen artikkelin, joka käsittelee sitä, miten Time Spy -suorituskykytestin tulokset ovat suhteutettavissa edellä mainittujen pelien ruudunpäivitykseen.

UL kertoo tiedotteessaan, että se pyrkii tulevaisuudessa parhaansa mukaan täydentämään pelilistaa monipuolisemmaksi.