UUSIMMAT

Useimmat näytönohjainvalmistajat ovat julkaisseet BIOS-päivityksiä Radeon RX 5600 XT -näytönohjaimille ja MSI julkaisi uudelle BIOSille suunniltellun näytönohjainmallin

23.01.2020 10:47 | Muropaketin toimitus

Useat näytönohjainvalmistajat ovat julkaisseet korkeammat grafiikkapiirin ja muistin kellotajuudet sisältävät BIOS-päivitykset Radeon RX 5600 XT -näytönohjaimille. Tämä on selkeä AMD:n vastaveto Nvidian edullisemmille GeForce RTX 2060 -näytönohjaimille.

BIOS-päivitykset on julkaistu sen takia, että ensimmäiset erät Radeon RX 5600 XT -näytönohjaimia sisältävät todennäköisesti vanhan BIOSin, jossa on alkuperäiset alemmat kellotaajuudet. Ladattavia BIOS-päivityksiä ovat julkaisseet ainakin MSI, ASRock, Sapphire, PowerColor ja Gigabyte.

Kaikki valmistajat ovat rakentaneet jonkinlaisen asennussovelluksen ajureita varten ja MSI:n BIOS on ladattavissa yhtiön Dragon Center -hallintaohjelman kautta. Muilla valmistajilla uudet BIOSit löytyvät näytönohjainmallien tuotesivuilta.

MSI jukaisi uuden BIOSin myötä myös kokonaan uuden näytönohjainmallin, joka on alusta asti suunniteltu tehokkaammalle BIOSille. Uusi versio on MSI Radeon RX 5600 XT Gaming Z.