UUSIMMAT

Uudet Surface-laitteet julkistetaan lokakuun alussa – Sisäpiiritiedot enteilevät uudenlaista, AMD:n suorittimia sisältävää vaihtoehtoa

17.09.2019 18:13 Muropaketin toimitus

Mikäli sisäpiiritiedot Microsoftin seuraavista laitteista pitävät paikkansa, on sarjaan luvassa uusi, 15-tuumainen Surface Laptop 3 -kannettava, jossa olisi käytössä AMD:n suoritin.

Tiedossa ei ole tarkkaan siitä, mitä AMD:n suorittimia Surfaceissa käytettäisiin, mutta sisäpiiritiedoista kertonut WinFuture odottaa 15 tuuman versioon jopa tehokkaampia Ryzen 5 3550H- tai Ryzen 7 3750H -suorittimia. Nämä ovat neliydinprosessoreja, jotka sisältävät Vega-grafiikkapiirit.

Pienemmissä 13 tuuman malleissa tulee olemaan edelleen tarjolla Intelin suorittimia, mutta 15-tuumaisten versioiden suhteen Intelin roolista ei ole varmuutta. Uudet Surface-sarjan kannettavat ja mahdolliset uudet tabletit esitellään lokakuun 2. päivä pidettävässä tilaisuudessa. Jo kesällä huhuttiin AMD:n suorittimia sisältävistä versioista Surface-kannettavista ja USB-C -portin lisäyksestä Surface-sarjan laitteisiin.