Uusimmat

Uusi Cubeor Vault 1.1 -suomalaiskotelo kääntää näytönohjaimen pystyyn

13.11.2016 13:46 Muropaketin toimitus

vlt11-vault-1-1-series

Ilomantsista ponnistava Cubeor on tuonut markkinoille oman kotelomallistonsa. Vault-kotelon perusidea on hieman samankaltainen kuin Mac Pro -koneissa, mutta kulmikkain maustein.

Cubeor Vault 1.1 -koteloon asennetaan Mini-ITX-kokoinen emolevy. Asennuspaikka on kuitenkin pystyssä kotelon sivuseinässä, jolloin korkeaan koteloon mahtuu pikkukoneissa harvinainen täysimittainen näytönohjain.

Cubeoriin voi asentaa myös tehokkaan jäähdytyksen. Kotelon ”kattoon” mahtuu jopa 200 mm kotelotuuletin, ja lisäksi ilmankiertoa parantamaan voi kytkeä yhden 120 mm kotelotuulettimen. Myös enintään 140 mm vesijäähdytyskennon luvataan mahtuvan kotelon sisään.

Virtalähdettä kotelon mukana ei toimiteta. Valmistaja suosittelee asentamaan sisuksiin enintään 150 mm pituisen atx-virtalähteen.

vlt11-assembly-example-1 vlt11-assembly-example-2

Mallistoon kuuluu kolme koteloa, jotka ovat fyysisesti hyvin samanlaisia. Ainoa ero löytyy värityksestä. Tarjolla olevat mallit ovat musta, valkoinen ja niitä yhdistelevä välimalli. Valmistaja lupaa myös tilauksesta kustomoida koteloiden ulkokuorta eri väreillä tai halutuilla kuvioilla.

Cubeor Vault 1.1 -kotelot ovat saatavilla heti 179 euron hintaan.