Uusimmat

Uutta Muropaketissa

13.04.2007 17:16 Sampsa Kurri

TaskuMurossa uutisoidaan mobiilialan tapahtumista, tekniikoista, matkapuhelimista, kämmentietokoneista, mediatoistimista sekä muista taskukokoisista ja langattomista vempaimista. Tällä hetkellä TaskuMuron uutisia pääsee lukemaan vasemmalla navigaatiossa sijaitsevan TaskuMuro-linkin takaa sekä RSS-syötteellä. TaskuMuron uutisoinnista vastaa Skenegroupista tuttu Juha Kokkonen, joka kirjoittaa TaskuMuron uutisten ohella artikkeleita myös Muropaketin puolelle. Juhan vastuualueina ovat kotelot, virtalähteet, jäähdytystuotteet sekä muut oheistarvikkeet, joista jatkossa luvassa enemmän artikkeleita.

Muropaketin toimitus on alkanut ylläpitämään pienimuotoista blogia, johon kirjoitellaan kuulumisia testilabrasta ja testattavista tuotteista. Lisäksi matkoilta on tarkoitus raportoidaväliaikakuulumisia, jos aikataulut sallivat päivitykset ja nettiyhteys löytyy. Seuraava Muropaketin toimituksen keikka suuntautuu parin viikon kuluttua Tunisiaan, jossa käydään katsastamassa AMD:n R600/RV6xx-näytönohjaimet, neliytiminen Agena FX -työpöytäprosessori ja AMD RD790 -piirisarja. Toivottavasti hihaan jää kuvien lisäksi myös runsaat tuliaiset, joista artikkelia luvassa toukokuussa. Myös toimituksen blogiin pääsee käsiksi vasemmalta navigaatiosta tai RSS-syötteellä.

Muropaketin uutiset, TaskuMuron uutiset ja toimituksen blogi ovat olleet jo jonkin aikaa saatavilla RSS-syötteinä. Syötteisiin pääsee käsiksi nykypäivän selaimilla osoiteriviltä löytyvästä ikonista. Myös MuroBBS:n aihealueiden uusimmat viestit ovat saatavina erillisinä syötteinä. Mainittakoon vielä, että suomalainen uutislinkkejä keräävä Ampparit.com esittää Muropaketin uutiset sivuillaan IT ja Media -kategoriassa. Alla Muropaketin syötteet osoitteina listattuna:

Muropaketin etusivu: http://plaza.fi/muropaketti/feed

TaskuMuro: http://plaza.fi/muropaketti/taskumuro/feed

Toimituksen blogi: http://plaza.fi/muropaketti/toimituksen-blogi/feed

Muropaketin uusimmat