UUSIMMAT

Vauhdikasta olemusta pelinäyttöön – Porsche Design AOC Agon PD27 on näyttävä, mutta myös nopea

16.11.2020 08:30 | Muropaketin toimitus

Aivan nopeimpien näyttöjen joukkoon uusi Porsche Design AOC Agon PD27 -pelinäyttö ei lukeudu, mutta tarjoaa kuitenkin 240 hertsin paneelin. 

Porsche Design on suunnitellut yhteistyössä AOC:n kanssa ensimmäisen pelinäyttönsä. 27-tuumainen Porsche Design Agon PD27 tarjoaa 240 hertsin virkistystaajuuden ja 0,5 millisekunnin vasteajan (MPRT). 1000R-kaarevan VA-paneelin tarkkuus on 2560 x 1440 pikseliä, ja näyttö on VESA DisplayHDR 400 -sertifioitu. Näytössä neliporttinen USB 3.2 -keskitin sekä kaksi HDMI 2.0- ja DisplayPort 1.4 -liitäntää. Näyttö tukee lisäksi FreeSync Premium Pro -toimintoa.

Valmistajan tiedote kertoo jalustan muistuttavan kilpa-auton häkkiä, mutta tarjoavan myös vakautta, turvallisuutta ja kestävyyttä. Agon PD27 -pelinäyttö pyrkiikin yhdistämään tyylin ja tehokkuuden. Erikoisuuksiin kuuluu esimerkiksi mahdollisuus heijastaa laitteen logon pöydälle eri väreissä tai valaista näytön takaosan tuodakseen pelitilaansa lisätunnelmaa.

”Yhteistyö Porsche Designin kaltaisen fantastisen kumppanin kanssa on jännittävää ja todellinen virstanpylväs AOC:lle. Heidän ainutlaatuinen suunnitteluperintönsä istuu täydellisesti yhteen meidän huippuluokan näyttöteknologiamme kanssa. Uskomme, että uusi Porsche Design AOC AGON PD27 -näyttömme tarjoilee maailman pelaajille verrattoman upeita pelikokemuksia”, kertoo AOC:n Euroopan markkinointi- ja liiketoimintajohtaja Stefan Sommer.

Porsche Design AOC AGON PD27 tulee saataville marraskuun 2020 lopussa valituissa jakelukanavissa 799 euron suositushintaan.