UUSIMMAT

Vesijäähdytysvalmistaja EKWB ja suomalainen ylikellottaja SF3D yhteistyöhön

11.01.2013 21:53 | Sampsa Kurri | 12

Slovenialainen vesijäähdytystuotteita valmistava EK Water Blocks ja suomalainen ylikellottaja Petri ”SF3D” Korhonen ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä SF3D:n suunnittelemat nestemäisen typen ja kuivajään käyttöön soveltuvat jäähdytyskulhot tulevat EKWB:n tuotevalikoimaan.

Yhteistyön myötä SF3D ja EKWB:n tuotekehitystiimi suunnittelevat PC-komponenttien extreme-ylikellottamisessa käytettävät kulhot, jotka valmistetaan EU:n sisällä. EKWB on vesijäähdytystarvikkeissa tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja heidän tuotteitaan myydään maailmanlaajuisesti.

Uusimmat SF3D:n suunnittelemat tuotteet ovat prosessoreiden jäähdytykseen tarkoitettu kuparista ja alumiinista valmistettu Inflection Point -kulho ja keskusmuistin jäähdytykseen tarkoitettu alumiinen Triple Point -kulho. Kulhot on valmistettu tähän asti Puolassa paikallisen ylikellottajan Ryban toimesta.

EKWB, Lehdistötiedote

Keskustelu

Tuleekos tästä joku "will it blend"- video ;D Varmasti hienoa saada tuolla tavalla tunnustusta omista tuotteista/taidoista että pääsee yhteistyöhön tunnetun yrityksen kanssa. Saapa nähdä mitä tuosta yhteistyöstä vielä syntyy.

@2 Haha itelleki tuli tuosta kuvasta will it blend mieleen :D

Mut ei se pahaa tee laittaa 2 osaavaa päätä yhteen^^

Liekkö on niin paljon kysyntää kyseisille tuotteille, että kannattaa ekwb:n alkaa niitä valmistamaan? Toisaalta kai nuo on laskunsa tehneet :P

EKWB:llä on nyt jo aika marginaalituotteita myynnissä. Ainakin esim. neljä näytönohjainblokkia (oltava EKWB:n) yhdistävä silta tuskin on kovin yleinen tuote. Mielestäni nuo kulhot sopii hyvin EKWB:n valikoimaan, sitä täydentämään. Ja niillä nyt muutenkin on valmistusvälineet tehdä erilaisia blokkeja ja muoviosia, niin varmaan onnistuu helposti ja kustannustehokkaasti noidenkin teko.

Itse olen useamman tilauksen tehnyt suoraan noiden nettikaupasta Sloveniasta, ja ne pystyy ainakin EU alueelle toimittamaan tuotteet 1-2 vuorokaudessa. Hinnatkin halvempia kuin niiden tuotteiden jälleenmyyjillä.

No jolloin cnc jyrsimellähän noi vissiin tehdään bulkkimetallista, eihän siinä ole muuta kun että kerran sen ohjelman sinne koneelle tekee ja jonkun pakkauksen grafiikkoinen väsää. Ei luulis olevan turhan kallista. Muutama artikkeli lisää varastokirjanpitoon…

onko tämä SF3D jokin expertti näissä jäähdytys asioissa?

eiköhän tuo ole petrille vaan helpompaa kun markkinointi ja valmistus siirtyy enemmän näkyvyyttä omaavalle taholle ite sitten käärii vähän taskurahaa siitä tuskin tällä rikastuu ei toi voi olla mikään volyymituote

@8 eiköhän näin taida olla kun kerran EKWB kiinnostunut tuotteista noin kovasti ?

@10 Olen kuullut myös, että Fatal1ty on audio-alan ammattilainen, koska jättiyritys Creative käytti maailman huonoimpia kuulokkeita mainostaessaan tämän gamertagia.
Veikkaan että ainakin pari tuotetta on tähän mennessä mennyt kaupaksi.

Vierailija

onko tämä SF3D jokin expertti näissä jäähdytys asioissa?

Tuskinpa niitä tuloksia pelkällä arvailullakaan saavutetaan. Tosin itsellänikin olisi pieniä kehitysehdotuksia muotoilun suhteen.

Samikani

@10 Olen kuullut myös, että Fatal1ty on audio-alan ammattilainen, koska jättiyritys Creative käytti maailman huonoimpia kuulokkeita mainostaessaan tämän gamertagia.
Veikkaan että ainakin pari tuotetta on tähän mennessä mennyt kaupaksi.

Eihän siihen minkään muun alan ammattilaista vaadita arvioimaan mitkä pelivälineet sopivat pelaamiseen.

Muropaketin uusimmat