Uusimmat

Vuoto: MSI valmistelemassa valkoista slim-versiota Geforce RTX 4060 Ti 16GB -näytönohjainmallistoon

Kuva: @hongxing2020

10.07.2023 12:45 Muropaketin toimitus

Verkkoon päätyneissä kuvissa esiintyy väitetysti MSI:n Geforce RTX 4060 Ti 16GB GAMING X SLIM WHITE -näytönohjain. Poikkeuksellista kortissa on sen vaalea värimaailma, mutta myös se, että näytönohjain vie vain kaksi lisäkorttipaikkaa.

Geforce RTX 4060 Ti 16GB -näytönohjaimien toimitukset alkavat väitetysti 18. päivä heinäkuuta. Toistaiseksi valmistajat ovat olleet varsin niukkasanaisia suuremmalla muistikapasiteetilla varustettujen näytönohjainten suhteen. Se ei kuitenkaan hidasta vuotoja, joista yhtä päästiin juuri todistamaan. Twitter-käyttäjä hongxing2020 julkaisi neljä kuvaa MSI:n vielä julkaisemattomasta uutuudesta, joka vaikuttaisi päällisin puolin piristykseltä nykyiseen mallistoon.

Kuvissa esiintyy väitetysti Geforce RTX 4060 Ti 16GB GAMING X SLIM WHITE -näytönohjain. Ensimmäinen huomiota herättävä seikka on näytönohjaimen varsin vaalea värimaailma. Nimessä esiintyvä SLIM ilmenee siinä, että näytönohjain vie jäähdytysratkaisunsa kanssa vain kaksi lisäkorttipaikkaa. Aiemmin julkaistuistut Geforce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G -näytönohjaimet vievät jäähdytysratkaisunsa kanssa 2,5 lisäkorttipaikkaa.

Jäähdytysratkaisun valkoinen väritys ole kuitenkaan täysin uusi asia, sillä MSI on julkaissut valkoisia versioita Geforce RTX 4070- ja Geforce RTX 4080 -näytönohjaimista.

Totuus WHITE SLIM -versiosta selvinnee reilun viikon päästä, kun näytönohjaimien toimitusten on määrä alkaa.

Muropaketin uusimmat