UUSIMMAT

X2 esitteli edullisen Blaze-miditornikotelosarjan

30.05.2018 11:48 | Muropaketin toimitus

X2 Blaze -sarjan miditornikotelot yhdistävät edullisen hinnan ja karkaistun lasin. Blaze III – kärkimallissa molemmat kyljet ja etupaneeli ovat karkaistua lasia. Valmistaja on huomioinut myös ilmankierron koteloiden muotoilussa.

X2-kotelovalmistaja julkaisi kerralla kolme uutta mallia. Uutuusmallistossa on pyritty yhdistämään edullinen hinta sekä karkaistun lasin näyttävyys.

Päällisin puolin kaikki kolme mallia näyttävät vahvasti samalta, eroavaisuuksia kuitenkin löytyy. Blaze I -kotelossa etupaneeli sekä vasen kylki ovat sävytettyä karkaistua lasia. Blaze II -kotelossa karkaistu lasi on sen sijaan sävyttämätöntä. Blaze III -kotelossa kummatkin kyljet sekä etupaneeli ovat sävytettyä, karkaistua lasia. Kaikkien koteloiden emolevytuki kattaa ATX- ja mATX-emolevyt.

Blaze I -kotelossa näytönohjaimen maksimipituudeksi ilmoitetaan 355 millimetriä. Sisarmalleissa pituusrajoitus on hieman pidempi eli 380 millimetriä. Blaze I -koteloon saa mahtumaan korkeimmillaan 170 millimetriä korkean prosessoricoolerin, kun sisarmalleissa maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 162 millimetriä.

X2 on hinnoitellut kotelot varsin kilpailukykyisesti. Halvimman Blaze I -kotelon hinta on 53 euroa, Blaze II -kotelossa hinta kohoaa 55 euroon ja kalleimmassa Blaze III -kotelossa hinta on 60 euroa.

Muropaketin uusimmat