Uusimmat

X2 julkaisi runsaasti karkaistua lasia tarjoavan Protonic-miditornikotelon

05.11.2018 11:26 Muropaketin toimitus

Protonic-kotelon ulkonäkö painottuu etu- ja sivupaneeleiden sävytettyyn ja karkaistuun lasiin.

X2:n uusi Protonic-kotelon suunnittelussa vaikuttaa haetun inspiraatiota Lian Lin PC-O11 Dynamic -kotelosta. Uutuuskoteloon on kuitenkin luotu riittävän selkeitä eroavaisuuksia, että X2 selvinnee ilman täysimittaisia kopiointisyytöksiä.

Protonic-kotelossa virtalähde sijoitetaan pystyyn emolevyn taakse omaan kammioonsa. Etupaneelin ollessa kokonaan karkaistua lasia, ilmankierto pitää järjestää osittain vertikaalisesti. PC-O11 Dynamic -kotelon tapaan etupaneelin takana on paikat tuulettimille, jotka puhaltavat ilmaa ulos kyljen puolelta.

Kotelon ulkomitat ovat 405 x 260 x 450 millimetriä. Koteloon saa mahtumaan ATX- tai mATX-emolevyn. Ulkomitat asettavat prosessoricoolerille 158 millimetrin korkeusrajoituksen. Näytönohjaimen maksimipituudeksi ilmoitetaan 350 millimetriä. Kattopaneeliin saa asennettua suurimmillaan 240 millimetrin jäähdyttimen vesijäähdytystä varten.

Massamuisteille tilaa on kohtuullisesti: SSD-asemille ja pienille mekaanisille 2,5 tuuman asemille löytyy kolme kiinnityspaikkaa. Perinteisille 3,5 tuuman kiintolevyille on tarjolla kaksi kiinnityspaikkaa. I/O-paneelista löytyy kaksi USB 2.0 -liitäntää ja yksi USB 3.0 -liitäntä. Kuulokkeita ja mikrofonia varten löytyy kaksi 3,5 millimetrin liitäntää.

X2:n Protonic-miditornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan verollinen suositushinta kotelolle on 109,95 euroa.

Muropaketin uusimmat