UUSIMMAT

XFX esitteli ensimmäiset custom-mallit Radeon RX Vega -näytönohjaimista

27.11.2017 11:34 | Muropaketin toimitus

Uudet XFX RX Vega 56- ja 64 -näytönohjaimet edustavat hieman tavallisuudesta poikkeavaa muotoilua. Näytönohjainten kellotaajuudet noudattavat kuitenkin referenssimallien arvoja.

XFX:n RX Vega 64 Double Edition -näytönohjain oli jo aiemmin kuvavuodossa. Huomio kiinnittyi pienikokoiseen piirilevyyn sekä erikoisesti muotoiltuun takalevyyn. Jäähdytysratkaisussa lämpö johdetaan kuparisia lämpöputkia pitkin alumiinirivastoon ja rivastoa on jäähdyttämässä kaksi tuuletinta.

Näytönohjaimia ei ole valmistajan toimesta ylikellotettu, eli ne noudattavat referenssimallien määrittämiä taajuuksia. XFX RX Vega 64 8 GB Double Editionissa grafiikkapiirin peruskellotaajuus on 1247 megahertsiä ja boost-kellotaajuus 1546 megahertsiä. Muistien tehollinen kellotaajuus on 1890 megahertsiä. XFX RX Vega 56 8 GB Double Editionissa grafiikkapiirin peruskellotaajuus on 1156 megahertsiä ja boost-kellotaajuus 1471 megahertsiä. Muistien tehollinen kellotaajuus on 1600 megahertsiä.

Molemmista malleista löytyy kolme DisplayPort-liitäntää sekä yksi HDMI 2.0 -liitäntä. Näytönohjaimille syötetään lisävirtaa kahden 8-pinnisen lisävirtaliitännän kautta. Lisävirtaliitännät ovat sijoitettu tuulettimien väliin jäävään kohtaan.

Esittelystä huolimatta XFX ei ole paljastanut näytönohjainten hinnoittelua eikä saatavuutta.

Muropaketin uusimmat