UUSIMMAT

Xigmatek esitteli OMG-mATX-kotelon

09.05.2020 13:01 | Muropaketin toimitus

OMG-koteloon on haettu persoonallisuutta sen etupaneelista löytyvällä OMG!-tekstillä. Näyttävyyden lisäksi teksti mahdollistaa etupaneelille hieman paremman ilmankierron.

Xigmatekin persoonallisten koteloiden kattaus saa jatkoa. Tuorein tulokas on OMG-mATX-kotelo.

Sen persoonallisin ominaisuus on etupaneelista löytyvä OMG!-teksti. Tekstin rooli ei ole puhtaasti visuaalinen, sillä kirjaimien kohdalla paneeli on verkkorakenteinen ja sallii hieman paremman ilmankierron kuin kokonaan umpinainen paneeli.

Kotelon strategiset mitat ovat 366 x210 x 395 millimetriä. Kompaktin kokonsa vuoksi kotelo sallii ainoastaan mATX- tai Mini-ITX -kokoonpanot. Prosessoricoolerille ulkomitat asettavat 170 millimetrin korkeusrajoituksen ja näytönohjaimen 320 millimetrin pituusrajoituksen.

Kotelosta löytyy kiintolevykehikko, johon pystyy asentamaan kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattuna kaksi asennuspaikkaa emolevyn takana.

Vesijäähdytystä silmällä pitäen koteloon pystyy asentaman suurimmillaan 240 millimetrin jäähdyttimellä varustetun jäähdytysjärjestelmän. Asennuspaikat ovat joko etu- tai kattopaneeli. Takapaneeli sallii 120 millimetrin jäähdyttimen asennuksen. Kotelon katon etuosaan sijoitetusta I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.0 -liitäntä, kaksi USB 2.0 -liitäntää, kytkin led-valoille ja HD Audio -liitännät.

Kotelon hinnoittelu ja saatavuus ovat toistaiseksi vahvistamatta.

Muropaketin uusimmat