Xigmatek esitteli Poseidon-miditornikotelon

21.05.2019 11:05 | Muropaketin toimitus

Poseidon-kotelon ulkonäössä panostetaan valaistukseen ja karkaistuun lasiin. Kotelon etupaneelista löytyy melkein kotelon korkuinen led-nauha ja lisäksi kotelon mukana toimitetaan neljä RGB-led-valaistua tuuletinta.

Xigmatekin miditornikoteloiden mallisto vahvistuu jälleen uudella mallilla. Uutuus kulkee nimellä Poseidon. Kotelon etupaneeli ja vasen kylkipaneeli ovat karkaistua lasia. Lisää näyttävyyttä on haettu ynnäämällä mukaan neljä RGB-led-valaistua 120 millimetrin tuuletinta.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 400 x 205 x 450 millimetriä. Koteloon pystyy asentamaan ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 165 millimetrin korkeusrajoituksen ja näytönohjaimelle 360 millimetrin pituusrajoituksen.

Massamuisteille kotelossa kiintolevykehikko, johon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Asennuspaikat löytyvät myös 2,5-tuumaisille asemille. Lisäksi pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattuna neljä asennuspaikkaa.

I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Xigmatek ei ole toistaiseksi paljastanut Poseidon-miditornikotelon saatavuutta tai hinnoittelua.