Uusimmat

Xigmatek esitteli Zeus-avokotelon

21.10.2019 10:42 Muropaketin toimitus

Zeus-avokotelon tärkein valtti on eittämättä ulkonäkö. Avoin rakenne mahdollistaa hyvän ilmankierron.

Xigmatekin kotelovalikoima vahvistuu uudella Zeus-avokotelolla. Uuden kotelon houkuttimena on ulkonäkö ja tietenkin myös se, että ilmankierrosta ei tarvitse juurikaan murehtia. Kotelon inspiraation lähteestä voi olla montaa mieltä, mutta sukulaisuus esimerkiksi Cougarin Conquer-kotelon kanssa on varsin ilmeinen.

Kotelon ulkomitoiksi kerrotaan 775 x 220 x 595 millimetriä. Kokoonpanon pystyy rakentamaan ATX- tai mATX-emolevyn ympärille. Prosessoricoolerille on asetettu 160 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimelle pituusrajoitus on 320 millimetriä.

Massamuisteille kotelossa on tilaa rajallisesti. Koteloon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä tai kolme 2,5 tuuman asemaa.

Tuulettimia ja jäähdyttimiä varten tilaa on reilummin. Kotelon etupaneeliin saa asennettua korkeintaan kolme 120 millimetrin tuuletinta. Kattopaneeliin on mahdollista asentaa niin ikään kolme 120 millimetrin tuuletinta. Kattopaneeli sallii myös kolmen 140 millimetrin tuulettimen asennuksen. Takapaneelista löytyy muotoilun ansiosta paikat kahdelle 120 millimetrin tuulettimelle.

I/O-paneeliin on saatu mahtumaan kaksi USB 3.0 -liitäntää ja HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Zeus-avokotelosta tulee saataville myös Spectrum Edition -versio, jossa erona tavan malliin on etupaneelin RGB-led-valaistus. Koteloiden hinnoittelu ja saatavuus ovat toistaiseksi vahvistamatta