Uusimmat

Yestonilta on tulossa hurjan näköinen näytönohjain anime-faneille – malli on Radeon RX 6700 XT

02.04.2021 15:33 Muropaketin toimitus

Yestonilta on tulossa erikoisen näköinen Radeon RX 6700 XT -näytönohjain. Tyylimaailmaa se ammentaa animesta.

Kolmella tuulettimella varustettu, kaksi korttipäivää vievä näytön ohjain todellakin herättää huomiota ulkonäöllään. Värimaailmaa dominoi violetti valaistus, eikä aaltoilevaa tyyliä voi kutsua ainakaan insinöörimäiseksi.

Jokaisessa tuulettimessa on 11 lapaa. Niiden takana hehkuu aiemmin mainittu, LEDein toteutettu valaistus. Tuulettimet osaavat myös pysähtyä, jos kuormaa ei ole – ja tästähän korvat kiittävät.

Violetti teema jatkuu myös näytönohjaimen metallisissa osissa, joista löytyy paikka paikoin mustaa. Näytönohjaimen kyljen kruunaa pitkä LED-nauha, joka on tietenkin väriltään edelleen violetti. Väriä voi tosin muuttaa Yestonin RGB-ohjelmistolla. Takapaneelissa on anime-henkinen grafiikka.

Teknisinä spekseinä mainittakoon, että näytönohjaimessa on Navi 22 -grafiikkapiiri, jossa on 2560 stream-prosessoria, 2424 megaherstin kellotaajuus, 2581 megahertsin Boost-kellotaajuus ja 12 gigatavua GDDR6-muistia 192-bittisessä muistiväylässä. Näytönohjaimessa on neljä Display Port -liitäntää ja yksi HDMI-liitäntä.

Virtansa näytönohjain saa 8+6-liitännästä. Yeston suosittelee 750 watin virtalähdettä.

Muropaketin uusimmat