Uusimmat

YouTube siirtyi 3D Vision -aikakauteen

30.05.2011 00:19 Ville Suvanto

YouTube on lisännyt palveluunsa tuen HTML5:n stereo view -ominaisuudelle, minkä myötä NVIDIAn 3D Vision -tuetuilla kokoonpanoilla voi katsoa YouTuben kautta 3D-videoita. Ominaisuus on tuettuna 3D Vision -työpöytä- ja mobiilikokoonpanoilla, joissa on käytössä GeForce 275 -tuoteperheen ajurit. Vaatimuksena on myös, että käytössä on Firefox 4 -selain ja jos käyttäjä ei ole varma tietokoneensa sielunelämästä, 3D Vision -toistoon vaadittavat seikat voi tarkistaa alla olevan linkin kautta.

”YouTube 3D NVIDIAn 3D Vision -tietokoneella on uskomaton kokemus. 3D Vision -tietokoneiden omistajat voivat nauttia yli 525 pelistä, YouTube-videoista ja kuvista 3D:nä teatteritason täydellä resoluutiolla.”, kommentoi NVIDIAn 3D Vision -osaston johtaja Phil Eisler.

3D Vision -tuettujen tietokoneiden omistajat voivat selata YouTuben 3D-videoita NVIDIAn sivuilta löytyvästä listasta. Lista käsittää tätä uutista kirjoittaessa 80 videota. Jos 3D-teknologia ja varsinkin 3D Vision eivät ole entuudestaan tuttuja käsitteistä, kannattaa lukea läpi Muropaketin aihetta käsittelevä artikkeli edellisvuoden kesäkuulta.

NVIDIA, 3D Vision PC

NVIDIA, Is Your System Ready for YouTube in 3D Vision?