Zalman julkisti tyylikkään pelkistetysti muotoillun Z9 Iceberg -miditorni-kotelon

01.03.2021 18:30 | Muropaketin toimitus

Zalman on tuomassa markkinoille uutta miditorni-kokoluokan koteloa. Värejä on tarjolla kahdenlaisia ja muotoilu on pelkistetyn geometristä.

Zalman Z9 Iceberg -kotelossa ensimmäisenä kiinnittää huomiota sen uniikilta näyttävä, reunoille sijoitetuilla tuuletusritilöillä  varustettu etupaneeli. Kyljessä puolestaan on iso, neljä millimetriä paksu iskunkestävä lasi-ikkuna PC-harrastajan kokoonpanon ihastelua varten.

Väreinä on tarjolla musta ja valkoinen. Luvatusti maalaustekniikassa on käytetty hyvin hienojakoista pulverimaalia, joka tuo tasaisen lopputuloksen.

Villakoirien poissa pitämiseksi kotelossa on kaksi magneettikiinnityksellä varustettua pölysuodatinta, jotka on sijoitettu kotelon ylä- ja alaosaan. Viilennyksestä puolestaan huolehtii kaksi esiasennettua 140 millimetrin tuuletinta kotelon etu- ja takaosassa. Niiden maksimi pyörimisnopeus on 800 kierrosta minuutissa. Ilmaa siirtyy 1,27 kuutiometriä minuutissa, ja maksimiäänenpaine on 20 desibeliä.

Kotelo tukee joko neljää 3,5 tuuman HDD-asemaa tai viittä 2,5-tuumaista SSD-asemaa. Hinta- ja saatavuustietoja ei vielä ole.

Muropaketin uusimmat