UUSIMMAT

Video: Ensituntumat valmistajien omista Radeon RX 400 -sarjan näytönohjaimista

30.08.2016 13:52 | Sampsa Kurri | 3

rx400-30082016

Testaamme Muropaketissa syyskuussa näytönohjainvalmistajien omiin suunnitelmiin perustuvat Radeon RX 400 -sarjan mallit. Videolla otetaan ensituntumat näytönohjaimista.

 

Testissä ovat MSI:n RX 480 Gaming- sekä Asuksen Strix RX 470- ja 460-mallit. Artikkelissa tutustutaan näytönohjaimien suorituskykyyn sekä tehonkulutukseen, melutasoon ja grafiikkapiirin lämpötilaan. Mukana on myös ylikellotustestit. Vertailukohtina mukana ovat AMD:n Radeon RX 480 -referenssinäytönohjain ja Asuksen Strix GTX 1060 -malli.

Artikkeli julkaistaan Muropaketissa syyskuussa.

murovideo
Kaikki jutut aiheesta
Keskustelu

Onko nykyisin näytönohjaimissa liitin kotelon tuulettimelle vai onko se joku 470 tuon valmistajan mallin ominaisuus ja ohjaako näytönohjaimen lämpötila sitä? Itellä on Silverstone Raven RV02 käytössä niin olisi kätevä laittaa yksi pohjatuuletin joka puhaltaa suoraan näytönohjainta tuohon kiinni niin se voisi pyöriä pelatessa kovemmalla. 480 lähtee ostoon kunhan kunnon tuulettimella varustetut mallit saapuu.

Asuksen uusissa Strix-näytönohjaimissa on mallista riippuen 1 tai 2 tuuletinliitintä kotelotuulettimille, joita voi ohjata näytönohjaimen toiminnan mukaan (eivät siis esim. pyöri työpöytätilassa)

Mukavasti teasaileva (on toi sana?) video, mutta vähän epäilyttää eräiden kirjoittelijoiden perusteella, että mahtaako Polaris 11:sta ola nitistettävissä juurikaan enempää, jos arkkitehtuuri ei vain anna periksi….

Muropaketin uusimmat