AMD:n Radeon RX Vega -näytönohjaimesta kolme eri versiota?

Digiworthy kertoo saaneensa luotettavasta lähteestä tiedon, että AMD:n Vega-arkkitehtuuriin perustuvista näytönohjaimista julkaistaan kolme eri mallia. Samassa yhteydessä kerrotaan julkaisun tapahtuvan Computex-messuilla toukokuun lopussa.

Radeon RX Vega Core on suunnattu kilpailemaan NVIDIAn GeForce GTX 1070 -näytönohjaimen kanssa. Riisutuimman Vegan hinnoittelun kerrotaan olevan 399 dollaria.

NVIDIAn GeForce GTX 1080 -näytönohjainta kilpailijaksi asemoidaan Radeon RX Vega Eclipse. Tämän keskisarjalaisen hinnaksi kerrotaan 599 dollaria.

Vega-näytönohjaiten lippulaivana nähdään Radeon RX Vega Nova. Lippulaivan kilpakumppaniksi ei ole määritetty sen vähempää kuin GeForce GTX 1080 Ti. Novan hinnaksi on määritetty 599 dollaria. Mikäli suorituskyky yltää sille tasolle, mitä kilpakumppanimääritys antaisi ymmärtää, on näytönohjaimen hinnoittelu kilpailukykyistä. GeForce GTX 1080 Ti:n suositushinta on 699 dollaria.

Eurohintojen ennustaminen on tässä vaiheessa erittäin hankalaa. Varsinkin, jos näytönohjainten saatavuus julkaisussa on vaatimaton. Vuototietojen perusteella referenssimallien toimitukset alkaisivat 5. kesäkuuta.

Muropaketin toimitus
Tagit: AMD, Vega, RX Vega Core, RX Vega Eclipse, RX Vega Nova
AMD:n uusi high-end-mallisto kulkee koodinimellä WhitehavenAMD:n tulevan high-end-prosessorimalliston nimet ja speksit vuotaneet?

Kommentit

2.

Odotan Eclipse mallille suurinta menekkiä, koska miksei.

3.

täyttä höpöhöpöä,kumma että huhu riittää murolle..noh se on amd.

tulee vain yksi malli NOVA,joka on vesijäähy aka rx 480 (rx 580) CF.

thats it.

4.

RIP nVidia :(

5.

Eclipse kuitenkin 499? Vai

6.
Sturmer

Eclipse kuitenkin 499? Vai

Muuten olisi aika kummallinen hinnoittelumalli…

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla