Uusimmat

Cooler Masterilta uusia MasterKeys Pro -näppäimistöjä valkoisella Intelligent White -valaistuksella

10.08.2016 19:14 Juha Kokkonen

cooler-master-masterkeys-pro-l-white-100816

Cooler Master on laajentanut näppäimistövalikoimaansa kahdella uudella MasterKeys Pro -mallilla. Molemmista uutuuksista löytyy valkoinen taustavalaistus. MasterKeys Pro L White on täysikokoinen malli ja MasterKeys Pro M White puolestaan ns. ”välikoon” malli, jossa nuolinäppäimet on sulautettu osaksi numpadia. Ulkokuoriltaan uutuudet näyttäisivät perustuvan aiempiin QuickFire-sarjan malleihin.

Molemmissa malleissa käytetään 32-bittistä ARM Cortex-M0 -prosessoria, jonka avulla on toteutettu mm. näppäimistön itsenäisesti hallittavat On-the-fly-toiminnot. Valaistusasetukset ja makrot voi tallentaa neljään erilliseen profiiliin näppäimistön sisäiseen muistiin. Näppäimistöt tukevat NKRO:ta.

cooler-master-masterkeys-pro-m-white-100816

MasterKeys Pro White -malleissa on käytössä Cherry MX -näppäinkytkimet, joissa on valkoinen taustavalaistus. Saataville tulevat punainen, ruskea ja sininen kytkinversio. Valkoisen Intelligent White -taustavalaistuksen efektejä on mahdollista säätää nopeuden ja kirkkauden osalta Fn-painikkeen ja nuolinäppäinten avulla.

Uudet MasterKeys Pro L ja M -mallit tulevat saataville Euroopassa elokuun aikana 109 ja 119 euron suositushintaan. Muropaketti testasi juuri MasterKeys Pro S -mallin osana kesän mekaanisten näppäimistöjen vertailua.