Corsair tuo markkinoille uuden K95 RGB Platinum -näppäimistön

Corsair esitteli viikonloppuna järjestetyssä CES 2017 -tapahtumassa K95 RGB Platinumin. Uusi näppäimistö tulee saataville sekä Cherry MX Speed- ettäCherry MX RGB Brown -kytkimillä varustettuna. Näppäimistön runko on kevyttä ja kestävää alumiinia.

K95:stä löytyy kahdeksan megatavun muisti, johon voi tallentaa tavallisten näppäinmakrojen ja omien näppäinasettelujen lisäksi myös valoprofiileja. Makronäppäimiä löytyy näppäimistöstä kuusi.

Yläreunaan on sijoitettu 16 ledistä koostuva nauha, jonka valoefektiä voi säädellä erillisenä näppäimistön taustavaloista. Lisäksi näppäimistöstä löytyy yksi USB-portti, medianäppäimet ja kääntyvä rannetuki, josta löytyy kaksi erilaista tektuuria. Pohjasta löytyy tilaa kaapeleiden piilottamiselle.

Tom’s Hardwaren mukaan K95 RGB Platinumin ohjehinnaksi asettuu 199 dollaria. Näppäimistö tulee Yhdysvalloissa kauppoihin 22. tammikuuta, ja Suomessa tällä tietoa tammi-helmikuun vaihteessa.

Muropaketin toimitus
Tagit: Corsair, CES 2017, K95 RGB Platinum
AMD: Zen-prosessoriarkkitehtuuri tulee kestämään neljä vuottaAMD esitteli Vegaa CESissä mutta varsinaisia näytönohjaimia odotetaan yhä

Kommentit

2.

Jokohan saisivat 16-bittisen värimaailman toimimaan vilkkumatta?

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla