Deepcoolilta omaperäinen Quadstellar-kotelo ja kolme muuta mallia valmiilla vesijäähdytyksellä

06.01.2017 16:42 | Muropaketin toimitus

Vesijäähdytystuotteista ja koteloista tunnettu Deepcool julkaisi CES-messuilla neljä pelaajille suunnattua ATX-koteloa. Kolmeen koteloista on valmiiksi esiasennettuna vesijäähdytysjärjestelmä prosessorille, kun taas neljännen design on valtavirrasta poikkeavaa.

Viimeksi mainittu on nimeltään Quadstellar, ja se on jatkoa aiemmin julkaistulle Tristellar-mallille. Toteutuksessa jokaisella siivekkeellä on oma tarkoituksensa: kotelossa on näytönohjaimille, emolevylle, massamuisteille ja virtalähteelle jokaiselle oma osionsa. Tällä tavalla kuumimpien komponenttien lämpörasite ei kohdistu muuhun kokoonpanoon. Kotelon ulkomittoja ei ole tiedossa, mutta kotelo on ATX-yhteensopiva.

Quadstellar tulee myyntiin maaliskuussa. Hintaa ei ole vielä vahvistettu, mutta edeltäjämallin hinnasta päätellen se voi nousta 500 euron tuntumaan.

Perinteisempää muotoilua edustaa New Ark 90, jossa huomio kohdistuu erityisesti jäähdytykseen. Lasikylkiseen koteloon on esiasennettu Deepcoolin Captain 280EX AIO -vesijäähdytysjärjestelmä, minkä lisäksi siinä on esiasennettuna kolme 140 mm tuuletinta. Kotelo on ATX-yhteensopiva ja se tulee myyntiin maaliskuussa.

Earlkase Liquid on kokonsa puolesta New Ark 90 -kotelon pikkuveli. Se on varustettu karkaistusta lasista valmistetuilla paneeleilla, ja siihen on esiasennettu Captain 140EX AIO -vesijäähdytysjärjestelmä. Kotelo on ATX-yhteensopiva. Myyntiin kotelo tulee huhtikuussa, ja sen suositushinta on 150 dollaria eli noin 141 euroa. Hinta on varsin maltillinen, kun ottaa huomioon, että kotelon mukana tulee vesijäähdytysjärjestelmä.

Baronkase Liquid on nelikon pienin kotelo. Valmistaja ilmoittaa sen olevan täysmetallinen Micro-ATX-kotelo, mutta se tukee kuitenkin ATX-emolevyjä. Ilman vesijäähdytystä ei jää tämäkään malli, sillä mukana tulee esiasennettu Captain 120EX AIO -jäähdytysjärjestelmä. Koteloon on myös integroitu RGB-valaistus. Myyntiin kotelo tulee huhtikuussa, ja sen suositushinnaksi on asetettu 130 dollaria eli noin 122 euroa.

Muropaketin uusimmat