Uusimmat

Supermicro esittelee kotisivuillaan Kaby Lake Z270- ja H270-emolevyjä

11.11.2016 08:55 Muropaketin toimitus

Supero

Palvelinemolevyistä tunnettu Supermicro myy ja markkinoi pelaajille suunnattuja tuotteitaan Supero-brändillä ja tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä emolevyjä ja koteloita.

Yritys on lähtenyt hakemaan ilmaista, mutta kyseenalaista julkisuutta julkaisemalla koreankielisillä kotisivuillaan kuvia useammasta Supero-brändin emolevystä, jotka perustuvat Intelin vielä julkaisemattomiin Z270- ja H270-piirisarjoihin. Todennäköisesti kyseessä on isomman luokan vahinko, sillä Superon koreankielisten sivujen etusivulla rullaa laskuri tällä hetkellä 64 päivästä alaspäin ja emolevyjen tuotesivut on ollut tarkoitus pitää piilossa. Katso kuvat Guru3D-sivustolla.

Virallisesti Intelin uudet piirisarjat julkaistaan vasta ensi vuoden puolella yhdessä Kaby Lake -koodinimellisten 7. sukupolven Core-työpöytäprosessoreiden kanssa. Samassa yhteydessä emolevyvalmistajilta on odotettavissa valtava määrä erilaisia uusiin piirisarjoihin perustuvia uutuusmalleja markkinoille.

Uusilla Intelin 200 -sarjan piirisarjoihin perustuvilla emolevyillä on käytössä LGA1151-kanta ja DDR4-muistipaikat ja tuettuina ovat myös edellisen sukupolven Skylake-koodinimelliset 6. sukupolven Core-prosessorit.