Uusimmat

Enermax julkaisi ETS-N31 -prosessoricoolerin

06.03.2017 11:03 Muropaketin toimitus

Enermax kasvattaa tornimallisten prosessoricoolereiden mallistoa ETS-N31 -mallilla. Yhteensopivuus myös pienikokoisiin koteloihin on haluttu varmistaa pitämällä coolerin koko hillittynä. Kompaktista koostaan huolimatta valmistaja lupailee suurimmaksi jäähdytettäväksi TDP-arvoksi 130 wattia. Tuettuna ovat kaikki Intelin ja AMD:n nykyiset prosessorikannat AM4-kantaa myöten.

Tornissa on kolme kuparista lämpöputkea, jotka siirtävät lämmön alumiiniseen jäähdytysrivastoon. Lämpöputket ovat toteutettu niin, että ne ovat suorassa kosketuksessa prosessorin lämmönlevittäjän kanssa. Jäähdytyksestä huolehtii 92 mm:n tuuletin. Tuulettimen suurimmaksi äänitasoksi ilmoitetaan 25,4 dBA maksimikierrosten ollessa 2000 RPM. Coolerin ulkomitat ovat 95 mm x 125 mm x 77,5 mm (LxKxS). Kokonsa ansiosta cooleri ei häiritse muistikampojen asennusta tai rajoita käytettävien kampojen määrää.

Cooleri tulee saataville maaliskuun loppupuolella ja valmistajan veroton suositushinta dollareissa on 19,90. Euroopassa hinta asettunee 30 euron tuntumaan.