ID-Cooling esitteli tornimallisen SE-214C-prosessoricoolerin

Kiinalainen jäähdytystuotevalmistaja ID-Cooling on esitellyt uuden edulliseen hintaluokkaan sijoittuvan SE-214C-prosessoricoolerin. Uutuusmallin ulkomitoiksi kerrotaan 124 × 76 × 159 mm ja painoksi 740 grammaa.

SE-214C perustuu alumiiniseen tornirivastoon sekä neljään suorakosketustekniikkaa käyttävään kuuden millimetrin kuparilämpöputkeen. Epäsymmetrinen ja alaosasta kavennettu rakenne  parantaa yhteensopivuutta muistien ja muiden emolevyn komponenttien kanssa.

Coolerin mukana toimitettava 120 mm PWM-tuuletin on LED-valaistu ja sen spekseiksi ilmoitetaan 600–1600 RPM, 50 CFM ja 16,2–30,5 dBA. Cooleri tukee kaikkia nykyaikaisia suoritinkantoja.

SE-214C tulee saatavilla kolmena eri värivaihtoehtona: sinisenä, punaisena ja valkoisena. Erot varianttien väliltä löytyvät tuulettimen LED-valaistun koristerenkaan väristä. Coolerin hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta sen voi arvioida asettuvan noin 30 euron hintaluokkaan muiden SE-214-malliston coolereiden tapaan.

Muropaketin toimitus
Tagit: prosessoricooleri, Jäähdytys, ID-Cooling, tornicooleri, SE-214C
Scythe esitteli viidennen sukupolven version Mugen-prosessoricooleristaanTestissä edullinen Thermalright True Spirit 140 Direct -tornicooleri

Kommentit

2.

Muropaketin toimitus kirjoitti articlen.

(jäähy, jäähdytin)

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla