Uusimmat

MSI esitteli Core Frozr XL –prosessorijäähdyttimen

26.05.2017 09:51 Muropaketin toimitus

MSI vahvistaa prosessorijäähdyttimien tarjontaansa uudella Core Frozr XL -versiolla. MSI luottaa yhä tornimalliseen ratkaisuun, mutta edeltäneestä L-malliversiosta poiketen paketti käsittää kaksi 120 millimetrin MSI Torx -tuuletinta.

Jäähdyttimen suunnitelussa on huomioitu vaihtelevat tilankäyttötarpeet. Tuulettimien kiinnitysmekanismi sallii nimittäin tuulettimen nostamisen korkeammalle, mikä auttaa mahdollisissa tilaongelmissa muistikampojen kanssa.

Jäähdyttimessä käytettävät lämpöputket ovat nikkelillä päällystettyä kuparia. Lämpöputket ovat halkaisijaltaan kuusi millimetriä ja niitä on yhteensä kahdeksan. Jäähdytysrivaston materiaalivalintana on alumiini. Torx-tuulettimien kierrosalueeksi ilmoitetaan 500-1800 RPM ja enimmäismelutasoksi kerrotaan 33,6 desibeliä.

Jäähdytin on yhteensopiva kaikkien nykyisten AMD:n ja Intelin prosessorikantojen kanssa. Jäähdyttimen paino on tuulettimien kanssa 1295 grammaa. Ulkomitat ovat 150,4 x 170,0 x 129,8 millimetriä.

MSI ei ole vahvistanut prosessorijäähdyttimen hintaa eikä myöskään saatavuutta. Hinta kohonnee Suomessa yli 70 euron tasolle.