Uusimmat

MSI Trindet on maailman pienin VR-PC

16.11.2016 14:40 Muropaketin toimitus

msitrindent

MSI on toden teolla kiihdyttämässä mukaan virtuaalitodellisuuteen.

Reppumallisen PC:n lisäksi yritys julkisti nyt maailman pienimmäksi vr-yhteensopivaksi mainostetun Trident-koneen. Sen ytimenä on erikoisvalmisteinen GTX 1060 -näytönohjain. jonka ansiosta mitat on saatu puristettua tavallista pienemmäksi. Suorittimeksi voi valita joko Intel Core i7-6700- tai i5-6400 -suorittimen.  Keskusmuistia mukaan mahtuu kahteen ddr4-paikkaan enintään 32 gigatavun verran. Tallennustilaa löytyy yhden 2,5-tuumaisen ja yhden M.2-liitäntäisen massamuistiaseman verran.

Kotelon tilavuudeksi kerrotaan 4,7 litraa ja ulkomitoiksi 346,25 x 71,83 x 232,47 millimetriä.

Mikäli koneensa haluaa asentaa pystyyn, tarvitaan siihen jalusta, joka kasvattaa mittoja hieman. Ulkonäköä voi asennon lisäksi muokata myös RGB Mystic Light -valaistusta säätämällä oman maun mukaan. MSI:n mukaan koneen sisukset eri jäähdytyskammioihin jakava Silent Storm Cooling 2 -ratkaisu jähdyttää konetta yhtä tehokkaasti, oli se pöydällä miten päin tahansa. Ratkaisu on myös ”hiljainen”, mutta tarkempia desibelilukemia valmistaja ei kerro.

Pääasiallinen liitäntäpaneeli on koneen etupuolella, ja siitä löytyvät liitännät mikrofonille/kuulokkeille, usb-c, 2x usb 3.1, ja yksi hdmi-ulostulo vr-laseja varten. Takapuolelta löytyy lisäksi esimerkiksi verkkoliitäntä, toinen usb-c ja neljä usb 2.0 -liitäntää.