Pölynimurivalmistaja Dyson tuo markkinoille uuden kotelon ja jäähdytysjärjestelmän

Dyson

Pölypussittomista imureistaan tunnettu Dyson laajentaa tietotekniikkaan. Valmistaja tuo markkinoille integroidulla jäähdytysjärjestelmällä varustetun Cyclone April 1 -kotelon, jossa yhtiön Radial Cyclone -teknologia maksimoi ilmanvirtauksen kotelon sisällä. Monet innovatiivisen yhtiön suunnittelutiimin jäsenistä tunnetaan kovina ylikellottajina ja modaajina.

Ulkoisesti Dysonin DC33c Origin -runkoa muistuttava kotelo sisältää kiinnityspaikat Mini-ITX- ja Micro-ATX-emolevyille. Tallennusmediaa varten kotelossa on kaksi 2,5-tuumaista ja yksi 5,25-tuumainen laajennuspaikkaa. Näytönohjaimen maksimipituus on 350 mm, mutta se vie tilan kahdelta laajennuspaikalta. Valmistaja suosittelee koteloon low-profile-mallista näytönohjainta.

Kotelossa tulee integroitu 650-wattinen SFX-virtalähde, joka tarjoaa 80 Plus Gold -hyötysuhteen. Kotelon ulkomitat ovat 368 x 507 x 262 mm, ja sillä on painoa 7,3 kiloa. Liikuteltavuutta esimerkiksi LAN-tapahtumiin helpottavat kotelon omat pyörät. Kiinteä virtajohto on luonnollisesti kelattavissa kotelon sisään ja on pituudeltaan 6,5-metrinen.

Tuotteen varsinainen innovaatio on Cyclone Freezr -jäähdytysjärjestelmä, jossa on sisääntuloilmaa varten erillinen putki. Putken päässä on kotelotuuletin, jonka avulla järjestelmän imutehoa voidaan kasvattaa 259 AW:n tasolle. Kotelon mukana tulee myös 240 mm nestekiertoinen all-in-one-prosessoricooleri, jonka jäähdytin on yhdistetty sykloneihin. Coolerissa on kiinnikkeet kaikille uusimmille prosessorikannoille. Kotelossa on myös HEPA-suodatin.

Cyclone April 1 on tulossa Suomessa myyntiin Citymarket- ja Prisma-ketjuihin kevään aikana. Hinnasta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta sen odotetaan asettuvan noin 450 euroon.

Aiotko hankkia Cyclone April 1 -kotelon?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin toimitus
Tagit: Jäähdytys, kotelot
Der8auer päivitti Delid Die Mate -korkkaustyökalunsa Kaby Lake -aikaan

Kommentit

2.

#valemedia

3.

Tälle päivälle osuu aina parhaat julkaisut, vuodesta toiseen.

4.
siperiankuu

#valemedia

+1

5.

Saisko tällä muijan tutustumaan koneenrakennuksen saloihin ku ois tutumman näköinen mylly

6.

Ehdottamasti tällä haetaan kauniimman sukupuolen edustajia laneja koristamaan ;)

Ja ehdottomasti paras kotelo joka on julkaista kerran vuodessa järjestettäviä laneja silmällä pitäen. Olisivat samalla vain laittaneet kompressorin pitämään prossat viileämpinä samalla kuin energiajuomatkin!

7.

Tässä olis pitänyt kyllä olla Dysonin imuri integroituna niin olisi ollut hitti

8.

Parhaan näköinen kotelo vuosiin :kippis:

9.

Menee heti tilaukseen kunhan tulee saataville, Dysonin imurit olleet kuitenkin todella hyviä.

10.

Laittaisin heti ennakkotilauksen, jos oltas uutisoitu jonakin toisena päivänä

11.

Olisitte laittanut nyt edes uutisen että ostitte io-techin.

12.

Tuollaisen kotelon voisi ostaa. Ikävä kyllä uutinen on vääränä päivänä tullut… Hienompi tuo on kuin Omen kotelo HP:lta….

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla