Uusimmat

Pölynimurivalmistaja Dyson tuo markkinoille uuden kotelon ja jäähdytysjärjestelmän

01.04.2017 10:00 Muropaketin toimitus

Dyson

Pölypussittomista imureistaan tunnettu Dyson laajentaa tietotekniikkaan. Valmistaja tuo markkinoille integroidulla jäähdytysjärjestelmällä varustetun Cyclone April 1 -kotelon, jossa yhtiön Radial Cyclone -teknologia maksimoi ilmanvirtauksen kotelon sisällä. Monet innovatiivisen yhtiön suunnittelutiimin jäsenistä tunnetaan kovina ylikellottajina ja modaajina.

Ulkoisesti Dysonin DC33c Origin -runkoa muistuttava kotelo sisältää kiinnityspaikat Mini-ITX- ja Micro-ATX-emolevyille. Tallennusmediaa varten kotelossa on kaksi 2,5-tuumaista ja yksi 5,25-tuumainen laajennuspaikkaa. Näytönohjaimen maksimipituus on 350 mm, mutta se vie tilan kahdelta laajennuspaikalta. Valmistaja suosittelee koteloon low-profile-mallista näytönohjainta.

Kotelossa tulee integroitu 650-wattinen SFX-virtalähde, joka tarjoaa 80 Plus Gold -hyötysuhteen. Kotelon ulkomitat ovat 368 x 507 x 262 mm, ja sillä on painoa 7,3 kiloa. Liikuteltavuutta esimerkiksi LAN-tapahtumiin helpottavat kotelon omat pyörät. Kiinteä virtajohto on luonnollisesti kelattavissa kotelon sisään ja on pituudeltaan 6,5-metrinen.

Tuotteen varsinainen innovaatio on Cyclone Freezr -jäähdytysjärjestelmä, jossa on sisääntuloilmaa varten erillinen putki. Putken päässä on kotelotuuletin, jonka avulla järjestelmän imutehoa voidaan kasvattaa 259 AW:n tasolle. Kotelon mukana tulee myös 240 mm nestekiertoinen all-in-one-prosessoricooleri, jonka jäähdytin on yhdistetty sykloneihin. Coolerissa on kiinnikkeet kaikille uusimmille prosessorikannoille. Kotelossa on myös HEPA-suodatin.

Cyclone April 1 on tulossa Suomessa myyntiin Citymarket- ja Prisma-ketjuihin kevään aikana. Hinnasta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta sen odotetaan asettuvan noin 450 euroon.

Aiotko hankkia Cyclone April 1 -kotelon?

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
Kyllä
64%
En
36%

Siirry takaisin kyselyyn