Uusimmat

Swiftechiltä uusi Titan X -blokki

18.11.2016 08:20 Muropaketin toimitus

switech-titan-x

Swiftech Komodo NV-ECO GTX Titan X VGA on Nvidian Titan X (Pascal) -sarjan ohjaimiin tarkoitettu nestejäähdytysblokki. Pohjan valmistusmateriaalina on alumiini, jonka pinta on anodisoitu mustaksi. Käsittelyn kerrotaan paitsi näyttävän viimeistellyltä, myös suojaavan tasaisuudellaan näytönohjaimen herkkiä komponentteja vikaantumiselta. Kookas blokki peittää ja jäähdyttää koko näytönohjaimen, nestettä myös kierrätetään tehokkaasti joka puolelle blokkia. Nesteen kulkua suunnitellessa on otettu huomioon myös muut mahdollisesti tietokoneessa olevat jäähdytysblokit.

switech-titan-x-2jpg

EK Water Blocks hehkutti äskettäin oman Titan-jäähdyttimensä led-valaisumahdollisuutta. Blokkiin on porattu kaksi reikää led-valoja varten. Switech korottaa panoksia, ja NV-ECO tarjoaa jopa neljä led-paikkaa. Lisävarusteena reikiin voi hankkia noin 12 dollarin lisähintaan LS80 -valosarjan, jonka neljän led-valon ansiosta blokin saa halutessaan hehkumaan kaikissa rgb-taivaan väreissä. Sen ohjaamiseen tarvitaan noin 13 taalan hintaan myytävä Iris-Eco -valo-ohjain, jolla voi valita valaistuksen kahdeksasta väristä ja kirkkauden kolmesta eri himmennysvaihtoehdosta.

Painoa jämäkälle jäähdyttimelle kertyy 1247 grammaa ja hintaa noin 125 dollaria valmistajan verkkokaupasta suoraan tilattuna.

switech-titan-x-3