Verkkokauppa.comille oma viestiketju MuroBBS-keskustelupalstalle

04.05.2012 19:38 | Sampsa Kurri

Muropaketin MuroBBS-keskustelupalstalle on avattu virallinen viestiketju Suomen toiseksi suurimmalle viihde-elektroniikan jälleenmyyjälle Verkkokauppa.comille. Yrityksen edustajat keskustelevat aktiivisesti MuroBBS-käyttäjien kanssa ja viestiketjuun on luvassa myös ajankohtaisia erikoistarjouksia, joten kannattaa seurata aktiivisesti ketjun tapahtumia.

Verkkokauppa.com myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli- ja navigaatiotuotteita Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöiden, 2000 postikonttorin ja 500 R-kioskin kautta. Yhtiö on perustettu 1992 ja sillä on yli 400 työntekijää neljässä toimipisteessä.

Muropaketti.com on vuonna 1999 perustettu Suomen suurin tietotekniikkasivusto, joka kerää viikossa noin 200 000 uniikkia kävijää ja MuroBBS-keskustelupalstalla on yli 100 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

MuroBBS, Verkkokauppa.comin viestiketju

PS. Muista katsastaa myös muiden MuroBBS:n kaupallisella alueella toimivien yritysten viestiketjut, joissa etuja, tarjouksia ja kilpailuja lukijoillemme.

Keskustelu

Minkähän takia VK ryhtyi myymään noit hilavitkuttimia ja keittiö kamaa? Mixei pysynyt vaan atk -tavarassa?

Kyllä sitä ennemmin jimssistä ostaa vaikka kymmenen ekee kalliimalla jonkun komponentin , kun että tilaa sen verkkokauppa comista ja vartoilee sitä puolivuotta, eikä sähköposteihin vastata. Jimssillä palvelu pelaa huomattavasti paremmin, mutta onhan puljut hyvin eri kokoluokkaa, but anyways…

@29. Mitenniin ei?

Se että on suuri valikoima ei aina tee autuaaksi. Suuremmalla valikoimalla on suuremmat kulut. Verkkokauppa.com erottautui aikanaan nimenomaan massasta halpojen hintojen ja nopeiden toimitusaikojen perusteella. Tämä oli atk harrastajille rajatun valikoiman ja puhtaasti verkkokaupan ansiosta.

Nyt verkkokauppa.com:lla ei ole enää mitään muuta yhteistä menneisyyden kannalta paitsi nimi. Nimeomaan on panostettu kivijalka liikkeisiin ja muuhun mistä tulee myös hallinnointi ja hallinta kustannuksia. Tämä heijastuu auttamatta myös hintoihin. Valikoimaa on niin pirusti leivänpaahtimesta hilavitkuttimiin. Nykyään ei verkkokauppa.com kilpaile muiden atk laitteiden kanssa niinkään vaan esimerkiksi gigantin. Tosin tämän ratkaisun tehtyään kutistui omalla markkina-alueellaan jättiläinen uudestaan kääpiöksi.

@36 Joo en kyllä itse usko sanaakaan mitä myyjä sanoo. Ajan tuhlausta puhua myyjälle ku ne ei oo mitenkää vastuussa antamistaan neuvoista. Sen takia netistä on kiva tilata kun voi lukea arvosteluja yms käyttökokemuksia, ja manuaalista näkee kyllä usein yllättävän hyvin millanen laite on. Aikaa vievää toki, mutta jossain näytössä on kyl todella ärsyttävää jos saa huonon, ku siitä joutuu kärsii sitte pitkään, tai sitte saa ostaa toisen.

Itselläni ristiriitaiset kokemukset VK:sta nykyään. Vuoden jälkeen hajonneen 8800GT sain vaihdettua ilman kuittia (WOOOT?) suoraan 4870 512mb aikoinaan, ja kun kaverilla kävi sama homma niin vaihto onnistui ihan yhtä näppärästi. Kaks vuotta myöhemmin ostin LED monitorin PS3 käyttöön ja meni vähän sikaa säkissä kun ei päässy liikkeessä testaamaan. VK myyjä vakuutti että kuvanparannuspiiri on just samallainen tai vähintään parempi kuin minun vastaavassa olohuone-TV:ssä. Todellisuudessa kyseinen piiri ei terävöittäny kuvaa lainkaan samalla tasolla, ja PS3:n HD matskut näyttävät pikselimössöltä verrattuna 3v vanhan TV:n vastaavaan kuvaan. Palautusta kun kyselin niin naurettiin tiskillä että sitä saa mitä ostaa… kahdessa vuodessa on siis muuttunut paljon.

@34 joo katotaan vaan.. tähän mennessä aika vaisua on olla vastailu negatiivisiin palautteisiin ketjussa..

@32 Tuo kertoi enemmän kyllä itsestäsi kuin liikkeestä. Itse ainakin ymmärrän asian niin että ehkä sinun oikeasti kannattaisi hakea hoitoa sairaudellesi. Noita foliohattu-juttuja kukaan terve ihminen usko. Sehä se on kun on näillä nykypäivänä ku juodaan sitä eässää niin pärisee juttuihinkin hieman turhan paljon väriä.

Huomauttaisin vielä että.
Kommentin 8 kirjoittanut sanoi ettei ole koskaan kuullut kyseisestä liikkestä negatiivistä sanottavaa? Ei sanonut.

@8.
Tilasin putkinäytön verkkokaupasta, osoittautui että se oli joku käytetty paska ja kun yritin palautusta niin haistatettiin vaan paskat. Noin, nyt olet kuullut jotain huonoa.

@2&3
Kukaan ei edelleenkään halua tehdä kauppaa tappiolla. Jimmsikään ei mikään rikas rahapesä ole. Kaukana siitä.

Muropaketti on kyllä hyvä kohde tämän alan kaupoille levittäytyä. Tyydykettä suuntaan, että toiseen. Näin se kuuluukin olla.

@29 Fyysisen pelin käyttämisessä on kova vaiva. Digitaalisen jakelun helppoudesta maksaa mielellään.

[email protected] Verkkokaupan omistajat tuskin jakavat harmistustasi ;).

Mitä tulee tähän Verkkikseen, niin ei sieltä mitää ”isoa” kannata ostaa, poikkeuksena JOTKUT Apple-rojut, ne kun ovat aikalailla samanhintaisia kaikkialle EU-alueella. Sama koskee tosin muitakin liikkeitä ja koko Suomea kaikille aloilla.. Suomesta ei kannattaisi edes ruokaa ostaa, jos senkin voisi Saksasta tilata. 30€ extraa jostain SSD-levyn helpommasta takuuhoidosta, alkaa olemaan IMO liian kallis ”vakuutusmaksu”. Pelejäkin on pystynyt Suomesta ostamaan ainoastaan tuon Ahvenanmaa-myynnin takia. Tänä vuonna sekin loppuu. Kiitos politiikot.

No eipä itselle ainakaan mitään valittamista verkkiksessä paitsi onhan se harmi kun kasvoi kaiken massan kaupaksi. Valikoimat kun kasvoivat niin verkkokaupan toinen hyvä puoli hävisi eli nopeat toimitusajat, kun ei enää kaikkia tuotteita voi säilyttää varastossa (ainakaan montaa kappaletta). Tosin ottakaa tämä siltä kannalta jolla on valitettavaa niin pääsette antamaan RAKENTAVAA palautetta josta voisivat ottaa myös oppia.

Takuu ja/tai asiakaspalveluhan on verkkokaupan plussapuolia. Kiintolevy hajos. Uusi (sama malli) tuli rikkinäisenä. Palautin ja pyysin uudempaa SATA3 mallia ja sain sen. Eikä tähän mennyt montaa päivää.

Yllättävää että näinkin arkaaisselle sivulle tallaista tulee, mutta varmaan hyvästä syystä eli pitää antaa krediittiä sillon kun se paikka.

@18

Mitäs ihmeellistä tuossa nyt on? Samanlaillahan tehtiin Silentrigin ja Jimm’sin keskusteluille.

Vihdoinkin. Innolla odottanut että milloin VK tänne saapuu, hyvää kokemusta kys puljusta vuosien aikana saanut. Paikka vaan on hieman kuusessa mutta kun alue sen ympäriltä rakentuu niin kohta eteen pääsee jo ratikalla.

Ittellä on ainaki verkkokaupan kanssa aina takuu/palautus asiat sujuneet ilman mitään moitteita. Tiiä sitten mikä teillä on ongelmana…

@19 Samaa mieltä. Se ”suomihintalisä” on kaikilla Suomalaisilla puljuilla ja about samaa tasoa. Kirjoitin vähän epäselvästi. Kilpailua kaipailen ja niitä ”sisäänvetotarjouksia”. Tietty on se realismia että Suomen markkinat on aika olemattomat eikä se myynti perustu volyymiin niinkuin isossa maailmassa. CDON kusetuksista en tiedä, mutta ne ovh-hinnat on kyllä ihan hatusta vedetyt.

Perheellisen pitää yrittää…

Sampsalla ilmeisesti pikkurahan puutetta.

Kävin pari päivää sitten Verkkokaupassa. Kävelyreitti taisi olla nyt neljäs (eri) mitä olen käyttänyt. Virallisella reitillä kävelymatka on selvästi pidentynyt, koska työmaan läpi ei enää pysty kävelemään.

Jotain ko. puljun tilanteesta kertoo, että arkena, alkuillasta, paikalla oli helvetin vähän asiakkaita. Mikä sinänsä toki helpottaa omaa olemista, mutta kertoo aika armottomasti miten bisnekset sujuvat.

Mitä takuuseen tulee, niin itse en uskaltaisi ostaa Verkkokaupasta mitään merkittävää. Aivan liian suuri todennäköisyys, että joutuu legendaarisen reklamointi-päällikön hampaisiin :)

Näytä kaikki kommentit

Unohtuneena full disclosure kaneettina: Omat takuuasiat, N.~8v sitten meni mallikaasti ongelmitta, samalta seisomalta sain samanlaisen hyllystä uuden samalan tuotteen joka toimi monta vuotta.

N 2,5v sitten, kesti, mutta sain rahani takaisin loppujen lopuksi.

Tuorein tapaus tänään, HP:n kannettava ostettu 357pv sitten (takuu 12kk), kovalevy hajosi, akku aikaa sitten, VK ei hoida takuuta, soita HP:lle. Lopputulos, postissa tulee uusi kovo, akku ja palautuslevy.

Saanhan minä ne vaihdettua kun sormia ei ole keskellä kämmentä ATK-laitteiden suhteen, mutta miten pihtiputaanmummo vaihtaa läppärin akkua saatika kovoa+asentaa winukat uusiksi?

@15 Nyt meni kyllä metsään ja pahasti. Ensinnäkin Jimmsin hinnat eivät ole yhtään sen isommat kuin muissakaan suomalaisissa kaupoissa ja heillä vaihtuu viikoittain murotarjoukset, joten tarjouksia on aina. Ennen heillä oli hieman pienemmät hinnat kuin millään suomen kilpailijalla, mutta postikulut olivat 15€ tilauksen koosta riippumatta. Nykyisin heillä on siis normaali hinnat, mutta ei ollenkaan postikuluja.

CDON vetää ylihintaa suunnilleen kaikesta mistä voi ja kusee kuluttajia silmään ilmoittamillaan ohjevähittäishinnoilla. Ei ole vaikeaa myydä välillä jotain 25% halvemmalla kun myy jotain toista tuotetta tuplasti kalliimmalla.

@10
Kyllähän se sillä ekalla kerralla sieltä löyty, mutta kun auto oli jo siellä toisessa parkissa nii en viittiny lähteä sitä siirtämään. Kerran olen jätkäsaaren myymälässä erehtynyt käymään, toisella kertaa tilaan luultavasti lähimpään postiin tai postiautomaattiin… Nytkin tosin raato tuli tilattua amazonista kun sai lähes 100€ halvemmalla kuin jimmistä tai vk.com:sta

Hyvä hyvä, toivotaan tarjouksia. Vaiks pari kappaletta 7850 saksanhintaan… Jimssi ihan ok muttei mitään koskaan tarjouksessa ja kaikissa hinnoissa se +25% suomilisä. Silti mä kaikki jimmssiltä oon ostanu kun on lähellä ja hyvät on varastot eli löytyy nopeesti suoraan hyllystä.

CDON heittää välillä ihan hyviä tarjouksia yksittäistavaroista. Jos sieltä tilaisi niin aina tulisi mukaan aina jotain normihintaistakin hyvällä katteella. Ehkä verkkokauppa voisi kokeilla samaa?

@4 Kannattais varmaan ajaa se kotteros sinne parkkihalliin? Vai oletko vielä sinäkin niitä ihmisiä, jotka eivät sitä ole EDES löytäneet.

@7
Itselläni takuupalautukset on menny ihan mallikkaasti. Joskus vähän ihmettelin kun eivät suostuneet antamaan samaa tilalle, mutta rahat antoivat. Tuotetta kuitenkin oli ainakin kun pääsin kotiin niin hyllyssä. Ainoa verkkokaupasta ostettu tuote jonka takuu ei mennyt niin kuin piti oli nokian 9500 puhelimen saranat.

Halpa ja kallis, kallis ja halpa. Sen verran tullut tuota hintavertailu tullut tehtyä, kun on aina pitänyt joka tilauksessa nyhtää viimeisetki eurot pois hinnasta, niin eipä niissä niin suuria eroja ole. Yksittäisissä hinnoissa vaihtelu voi toki tuntua suurelta, mutta kun jonkun setin sinne ostoskoriin lämää, niin eri hinnoissa ei näytä enää niin suurelta.

@7 Lähetin 9800GT takuuseen, sain 9800GTX tilalle. Noin, nyt olet kuullut hyvääkin takuupalautuksista, muistappa tämä sitten ensi kerralla :)

Ja halpaa rautaakin kyllä tullut muutama kerta löydettyä… Taino halvinta suomessa jos sanotaan näin.

En oikein usko että tästä tulee mitään. Verkkokauppa ei ole ollut koskaan mikään halpa paikka ostaa rautaa ja takuupalautuksestakin olen kuullut vain pahaa. Tarjouksien järjestäminen on myös paljon monimutkaisempi prosessi tuollaisessa verkkokaupan kokoisessa firmassa kuin jimmsillä tai silentrigillä.

heh, kohta koko suomen nuoriso purkamassa pahaa mieltään, tiedetään kyllä missä. Ei ole helppoa olla … toisiksi isoin…

Onko se gigantti isoin vai mikä?

Huomattavasti parempi tää kuin ylibannerrissa näkyvä ala-arvoinen
”sinut on valittu: ”2X 1000 EUR lori lori lori lori….”

vai että ”kilpailijoita lukijoillemme.”

(helsingin) vk ihan ok pulju, mutta vähän hankalassa paikassa nykyään. Sen verran vaiheessa lähiympäristö että parkkipailakka oli vielä viimeviikolla merkit et jos jättää auton siihen nii hinataan pois. Pienemmällä präntillä sitten luki et kylteistä ei tarvitse välittää =). Vähä kuitenkin wtf fiilis ku parkkiksella tollasia.

Alkakoon, miä ainakin tuen. Ei tota Jimmsiä enää jaksa, alkaa olla jo hieman kusi noussu heidän päähänsä.

Muropaketin uusimmat