UUSIMMAT

Äänestys: Pidätkö enemmän DC:n vai Marvelin sarjakuvista? Vastaa ja katso tulokset

04.10.2011 21:07 | Muropaketin toimitus

Vaikka lehtihyllyistä on jo vuosikymmenten ajan löytynyt Batmanin ja Teräsmiehen seikkailuja, on Suomi aina ollut selvästi Marvel-maa. Omien lehtiensä sivuilla ovat vuosien saatossa seikkailleet niin Hämähäkkimies, Hulk, Ihmeneloset, Kostajat, Ryhmä-X kuin Wolverinekin.

Myös vähän vieraammatkin sankarit, kuten Marsalkka Laki, Deadpool, Terminaattori ja Generation-X, ovat saaneet tilaa mm. erikoisjulkaisuiden, MARVELin ja Sarjakuvalehden sivuilta. DC:n sankarit sen sijaan ovat joutuneet tyytymään huomattavasti vaatimattomampaan rooliin. Omaa lehteä ei ole saanut edes kesällä elokuvateattereissa lennellyt Vihreä Lyhty.

Kumpi sinulle on tärkeämpi: DC Comicsin vai Marvel Comicsin supersankarimaailma?

Dome.fi:n Viihde-osion sarjakuvauutiset ovat olleet vuoden ajan kallellaan Marvelin suuntaan, mutta jos lukijakuntamme edustajat paljastuvatkin DC:n ystäviksi, otamme asian toki jatkossa huomioon aihevalinnoissamme.

Sydämeni sykkii...

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Mihinkään Marvelin tuotteeseen en koske enää umpisurkean ”One more day” hämis-tarinan jälkeen, en ennei tapahtumia peruta täysin. Tämä tuskin on tapahtumassa joten Marvelille on sanottu nyt hyvästit.

DC:n vahvuus on Vertigo, ei niinkään supersankaritarinat.

Sikäli paha, että parhaat sarjakuvat ilmestyy DC:n alamerkki Vertigon alla, mutta Marvelilla on parempaa supersankarisettiä.

DC. Batman kantaa aina vyössään pientä palaa kryptoniittia ”just in case…”

Supermies on myös supersankarien yksi kulmakivistä, pidät siitä tai et. Pidän myös siitä, että DC:llä on todella paljon supersankareita, joilla ei oikeastaan ole mitään muita supervoimia kuin ilmeinen mielenterveyshäiriö.

Hämis-lehti kyllä meni perseellensä yhden parin kolmen vuoden takaisen tapahtuman jälkeen, mutta kyllä se Marvel edelleeen on parempi vaikka molempien kustantajien lehtiä luen

DC:lla on perusuniversumissaan kärjistetysti ilmaistuna yksi hyvä hahmo: Batman. Vertigo ja Wildstorm ovat tietenkin ihan loistavia, mutta niitä ei ehkä voi ottaa tähän kilpailuun mukaan. DC:n Sandman vs. Marvelin Hiekkamies olisi kyllä taistelu, joka olis kiva nähdä.

Muropaketin uusimmat